Aanmeldperiode verlengd! Schrijf je in vóór 1 mei

laden

Aanmeldperiode opleiding Verpleegkunde verlengd! Schrijf je in vóór 1 mei!

In Nederland is een groeiende behoefte aan hoger opgeleide verpleegkundigen. Daarom heeft onze opleiding Verpleegkunde plek voor maar liefst 400 nieuwe studenten op onze locaties in Alkmaar en Amsterdam voor het studiejaar 2018-2019. Wil jij later graag in de gezondheidszorg werken? Meld je aan.

Geïnteresseerden voor de opleiding Verpleegkunde (hbo-v) bij Inholland Alkmaar of Amsterdam kunnen zich nog tót 1 mei 2018 aanmelden. De aanmeldperiode is verlengd omdat er nog plaatsen beschikbaar zijn binnen de afgesproken fixusnorm.

Verpleegkunde in het kort: 

  • Start in september
  • Inschrijven vóór 1 mei
  • Mogelijkheid om je te specialiseren in Technische Verpleegkunde
  • Kiezen voor werken in de wijk samen met sociaal werkers
  • Goed beroepsperspectief

Numerus fixus

De afgelopen jaren is het aantal aanmeldingen voor de hbo-opleiding Verpleegkunde sterk gestegen. Op zich een goede ontwikkeling, omdat de vraag naar hbo-opgeleide verpleegkundigen ook toeneemt. Om de instroom te beperken geldt een regiogebonden numerus fixus. Bij Inholland kiezen we voor kwaliteit en groei en daarom hebben we het aantal opleidingsplaatsen ruim genomen: in Alkmaar en Amsterdam is in studiejaar 2018-2019 plek voor in totaal 400 studenten. Je hebt daarmee een goede kans om geplaatst te worden.

Meld je vooraf aan voor de Open Dag op de locatie Amsterdam of Alkmaar, dan helpen we je ook de rest van het jaar met jóuw studiekeuze!

Locaties Amsterdam en Alkmaar:

Je volgt de opleiding Verpleegkunde in Amsterdam of Alkmaar. De locaties hebben ieder hun eigen kenmerken. Maar waar je voorkeur ook ligt, reken op een sterk praktijkgericht onderwijsprogramma waarbij de persoonlijke aandacht voor de student voorop staat. Meld je vooraf aan voor de Open Dag op de locatie Amsterdam of Alkmaar, dan helpen we je ook de rest van het jaar met je studiekeuze.

Dus, werk jij graag in de gezondheidszorg, ben je graag de spil in de zorg rondom de patiënt? Ben je sociaal en communicatief ingesteld en wil je graag iets voor anderen betekenen? Schrijf je dan nu direct in

Lees meer over de opleiding Verpleegkunde