Overweeg je een post-hbo opleiding en woon je in Noord-Holland Noord?

Ontdek de mogelijkheden van NHN Werkt Door

Overweeg je jezelf om te scholen naar een vakgebied waarin veel baankansen zijn, maar krijg je de financiering van jouw post-hbo opleiding niet rond? Of vind je het lastig om de juiste vervolgstap in jouw loopbaan te bepalen? NHN Werkt Door biedt in regio Noord-Holland Noord werkzoekenden, starters, werkenden, herintreders en zelfstandigen hiervoor uitgebreide ondersteuning. Voldoe je aan de juiste voorwaarden? Dan kun je via NHN Werkt Door zelfs (een deel van) jouw post-hbo opleiding bij Inholland Academy vergoed krijgen!

Hoe werkt NHN Werkt Door?

In je zoektocht naar werk of het behouden van je huidige baan, kan (om)scholing belangrijk zijn. Om werkzoekenden, starters, werkenden, herintreders en zelfstandigen hierbij te ondersteunen, stelt de Rijksoverheid gelden beschikbaar. Mocht je aanspraak willen maken op een (gedeeltelijke) vergoeding voor de financiering van jouw post-hbo opleiding, dan kun je een verzoek indienen via de website van NHN Werkt Door. Binnen 5 werkdagen nemen zij contact met jou op en daarna zal er een gesprek plaatsvinden met een loopbaanadviseur. Aan de hand van dat gesprek zal de aanvraag ingediend worden door de loopbaanadviseur. 

Welke voorwaarden gelden er?

Om in aanmerking te komen voor financiële ondersteuning vanuit NHN Werkt door moet je aan een aantal voorwaarden voldoen: 

 1. Je bent woonachtig in Noord-Holland Noord;
 2. Je kunt zelf jouw opleiding deels of in zijn geheel niet betalen;
 3. Jouw werkgever betaalt niet mee aan jouw opleiding of betaalt slechts een gedeelte;
 4. Je wilt jezelf omscholen in een richting waarin veel baankansen zijn. Het UWV heeft verschillende beroepen als kansberoep aangemerkt. Dit zijn o.a. beroepen in de vakgebieden energietransitie, ICT, onderwijs, techniek en zorg. Bekijk hier de complete lijst van kansrijke beroepen

Goed om te weten: jouw opleiding mag ook buiten Noord-Holland Noord gevolgd worden.

Kies voor een post-hbo opleiding bij Inholland Academy

Wij bieden meer dan 140 opleidingen in 13 vakgebieden, waaronder de zeer kansrijke sectoren energietransitie, Big Data en ICT, onderwijs, huisartsenzorg en verpleegkunde. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder het aanbod. 

Bekijk onze post-hbo opleidingen

Waarom kies je voor een post-hbo opleiding bij Inholland Academy?

 1. Deelnemers en maatwerkklanten waarderen onze opleidingen met een 9+
 2. Inholland Academy biedt gecertificeerde programma's, het gehele aanbod is CEDEO-erkend
 3. Je krijgt praktijkgericht onderwijs van betrokken en enthousiaste vakdocenten
 4. Wij bieden jou een persoonlijke én flexibele leerreis: kleine groepen, blended onderwijs en modulair aanbod
 5. Jouw netwerk groeit: je ontmoet andere professionals en leert van én met elkaar
 6. We zijn onderdeel van het krachtige kennisinstituut Hogeschool Inholland en maken gebruik van de deskundigheid van lectoraten en onderzoekers
 7. Onze opleidingen bieden we ook op maat aan: incompany of op een van onze locaties

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030