Bekijk alle vacatures

Samen leer je het meest

 

Werken bij Inholland Academy 

Bij Inholland Academy faciliteer jij de ontwikkeling van werkende professionals met post-mbo- en (post-)hbo-opleidingen. Hier komt niet alleen hun talent, maar ook jouw talent tot bloei. Want wij geven je volop vrijheid om samen met collega’s, docenten en het werkveld innovatief, kwalitatief goed onderwijs te creëren. Onderwijs dat past bij de dag van morgen. 

Wat wordt jouw bijdrage aan de ontwikkeling van de deelnemers van onze Inholland Academy opleidingen? Ontdek dat hieronder.  

Samen raken we nooit uitgeleerd. Maak kennis met Inholland Academy

Vind jij het fantastisch om talenten uit te dagen? Om professionals te inspireren hun ambities waar te maken met onze opleidingen? Om in co-creatie met docenten en werkveldpartners onderwijs te ontwikkelen rond actuele vraagstukken? Bij Inholland Academy doe jij werk dat écht betekenis heeft. Samen met je team ga je voor tevreden deelnemers en commercieel rendement. Positieve ervaringen en waardering, daar doe je het voor.   

Als opleidingsadviseur krijg je bij ons alle vrijheid en het vertrouwen om opleidingen te ontwikkelen waar de markt behoefte aan heeft binnen onze kwaliteitsnormen. Als coördinator help je opleidingen te organiseren, regel je alle zaken eromheen en geef je deelnemers persoonlijke ondersteuning. Welke rol je ook hebt, reken op een gezellige, toegankelijke werksfeer waar collega’s oprecht betrokken zijn met elkaar.  We kennen elkaar en leren van elkaar. Hier kun je jezelf zijn en word je gewaardeerd om wie je bent.

Bij ons ervaar je hoe mooi een leven lang leren is. Ook voor jezelf. Want waar kun jij je beter blijven ontwikkelen dan bij Inholland Academy? We bieden een uitgebreide set aan ontwikkelingsmogelijkheden, van praktische e-learnings, workshops tot kwalitatief goede opleidingen. Daag dus ook jouw collega’s en jezelf uit om continu op persoonlijk en professioneel vlak te blijven groeien. Zoek elkaars talent op en gebruik dit talent!   

Wie zijn wij?

Onze betekenis

Onze kernwaarden

 • Persoonlijk 
 • Samen creëren
 • Blijven leren = lef tonen

Professionals faciliteren in een leven lang leren

In een wereld die continu verandert en waar de arbeidsmarkt op zijn kop staat door digitalisering, automatisering en robotisering, moeten professionals en organisaties meebewegen en wendbaar zijn. Of liever nog: vooroplopen om de complexe uitdagingen waar onze maatschappij voor staat aan te pakken. Dit betekent dat professionals zich blijven ontwikkelen, een leven lang. Om een bijdrage te leveren aan een duurzame leefomgeving. Om te blijven functioneren in een complexe en sterk veranderende samenleving. Bij Inholland Academy faciliteren we dit. We laten ieders talent bloeien zodat organisaties kunnen groeien. Vanuit die passie gaan we samen met onze collega’s en het werkveld voor de beste kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Want iedere leerreis is uniek. Daarom kijken we kritisch of opleidingen bij deelnemers passen, zoeken we met organisaties naar maatwerkoplossingen en creëren we samen met partners innovatief onderwijs. We motiveren deelnemers, dagen hen uit en begeleiden hen zo naar een diploma waarmee ze met trots een volgende stap kunnen zetten in hun carrière. En die trots voelen wij ook, als we beseffen dat we jaarlijks duizenden professionals persoonlijk op weg helpen. Dat maakt ons werk waardevol en doet ons elke dag dat stapje extra zetten.  

Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht voor iedere leerreis

Elke deelnemer is uniek, elk vraagstuk uit de markt specifiek. Daarom is onze werkwijze persoonlijk. Zoals het contact met het werkveld. Als opleidingsadviseur ben je een regisseur van opleidingen en een sparringpartner voor bedrijven en professionals. Welke nieuwe kansen en uitdagingen signaleren zij in hun sector? Wat vraagt dat van professionals en hoe creëer je samen met docenten aantrekkelijk onderwijs dat hier een antwoord op biedt Hoe organiseer je dit aanbod met jouw team binnen Inholland Academy?

Ook als opleidingscoördinator heb jij daarin een cruciale rol: van de eerste communicatie rondom opleidingen, de uitnodigingen en inschrijvingen, tot het klaarzetten van roosters, het organiseren van de diplomering tot de start op locatie. 

Als coördinator én adviseur ben je het gezicht van de opleiding: de vraagbaak voor iedere deelnemer en docent, de motivator die mensen letterlijk bij de les houdt, de regelaar als er net iets mis dreigt te gaan. Samen faciliteren we onze deelnemers in hun persoonlijke leerreis. We zetten voor hen digitale leeromgevingen op en zorgen dat we op alle mogelijke manieren bereikbaar zijn voor hen, ook op locatie. Daar begeleiden onze ervaren docenten hen, dagen hen uit met actuele vraagstukken uit de beroepspraktijk. Het is leren van en met elkaar, een boeiend groepsproces en rijke ervaring die professionals verder brengt, ook als mens.

Zo zetten we ons als team elke dag in voor hoogstaand onderwijs, verdeeld over verschillende Inholland-locaties en bij bedrijven. Hiermee dagen we professionals uit het beste uit zichzelf te halen en vanuit die kracht de samenleving actief, creatief, doelgericht en zelfbewust vorm te geven.  

Onze cultuur

Ook zelf lef tonen te blijven leren

Zoals wij professionals uitdagen een leven lang te leren, zo toon ook jij het lef om gebaande paden te verlaten en het innovatieve te omarmen. Fouten maken mag, dat hoort bij het avontuur. Probeer breed te kijken wat er in de markt speelt. Durf op bedrijven af te stappen en iets nieuws voor te stellen. Van superflexibele blended of modulaire vormen tot drive-in cursussen: hoe zet jij dit succesvol in de markt? Of zoek collega’s op om onze opleidingen nog beter te maken. Wees nieuwsgierig, kijk met een open blik om je heen en durf van elkaar te leren. Binnen jouw team krijg je volop vrijheid en verantwoordelijkheid om ons onderwijs samen te creëren. Daarin pakt iedereen een rol. Die motivatie voel je. Bijvoorbeeld als we met trots een nieuw succes kunnen delen. Of als jij met een acute uitdaging zit op een locatie en collega’s je van alle kanten te hulp schieten, overdag en ’s avonds. We werken hard, zijn professioneel en houden de sfeer tegelijk los en persoonlijk. Dat maakt het werk niet alleen extra leuk. Omdat we als collega’s oprecht betrokken zijn bij elkaar, voelt Inholland Academy als een tweede thuis.  Hier kan iedereen zichzelf zijn en benutten we diversiteit als een kracht om tot veelzijdigere en betere antwoorden te komen op vragen die we krijgen.  

Onze afdeling

Het snelle, zakelijke zusje van de hogeschool

Inholland Academy is onderdeel van Hogeschool Inholland, een brede hbo-instelling met moderne, centraal gelegen locaties in de gehele Randstad. Zie ons als het snelle zakelijke zusje van de hogeschool. Evengoed maatschappelijk betrokken, persoonlijk en met focus op kwaliteit van onderwijs. Maar wel sneller in staat om de behoefte uit de arbeidsmarkt door te vertalen naar een concreet opleidingsaanbod met docenten uit de praktijk. Vaak al binnen zes weken! Zo bieden we ruim 150 praktijk- en toekomstgerichte post-mbo-, hbo- en post-hbo-opleidingen en op maat gemaakte in company-trajecten. Om bij te scholen en om te scholen en stuk voor stuk hooggewaardeerd: deelnemers geven ons een ruime 8 voor maatwerktrajecten, een ruime 9 voor onze opleidingen.Wij willen hen faciliteren om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de inclusieve wereld van morgen. Een missie waar ook jij je voor kunt inzetten, samen met 35 directe collega’s en met de inzet van even collegiale docenten van Hogeschool Inholland en daarbuiten. En dat binnen zelfsturende teams die actief zijn binnen elf vakgebieden: van agri en food en zakelijke dienstverlening tot zorg, welzijn, onderwijs en ICT.

Onze vakgebieden

Ruim 140 post-hbo opleidingen in onderstaande vakgebieden

 • Agri en Voeding
 • Bedrijfskunde en Management
 • Big Data en ICT
 • Coaching en Supervisie
 • Energietransitie
 • Human Resource Management
 • Huisartsenzorg en Verpleegkunde
 • Jeugd, Hulpverlening en Welzijn
 • Marketing en Communicatie
 • Medische Beeldvorming en Radiotherapie
 • Onderwijs en Pedagogiek
 • Sociaal-Juridisch
 • Zorg en Welzijn

Ontdek hier onze post-hbo opleidingen

Onze locaties

Leslocaties

 • Alkmaar
 • Amsterdam
 • Delft
 • Den Haag
 • Diemen
 • Dordrecht
 • Haarlem
 • Rotterdam

Bekijk onze locaties

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Inholland Academy biedt jou:

 • Een goed salaris. Jouw salaris/ inschaling is afhankelijk van jouw toekomstige functie, relevante (werk)ervaring en opleiding.
 • Wij kennen een 36-urige werkweek. De omvang van jouw dienstverband is afhankelijk van jouw functie.
 • Goed te bereiken werkplekken in de randstad. Jouw standplaats is afhankelijk van jouw functie. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Kies je voor eigen vervoer weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.
 • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen. Onze verlofregeling is inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
 • Je krijgt van ons voldoende faciliteiten voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je altijd bereid bent om te leren. Bij ons staat leren=durven centraal.
 • Er wordt een verzekering tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid voor je afgesloten die volledig door Hogeschool Inholland wordt betaald.
 • Een prettige en informele werkomgeving, waarin we onze collega’s bij naam kennen.

Sociale partners blijven inzetten op verhoging van de kwaliteit van het onderwijs en onderzoek, van de onderwijsorganisatie en van het personeel. Wij volgen de cao hbo. Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Let op: voor docenten op basis van inhuur gelden de volgende voorwaarden
Bij Inholland Academy kun je je expertise delen, als docent binnen een specifieke opleiding of module. Indien je niet bij Inholland werkzaam bent, zul je dit doen als ZZP’er. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is voldoende. Na een intake met onze opleidingsadviseur, zul je een contract ontvangen waarin per dagdeel wordt vastgelegd wat het tarief is en wat de taken/verantwoordelijkheden zullen zijn.

Bijdragen aan de ontwikkeling van werkende professionals?
Laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op.

NB: acquisitie naar aanleiding van bovenstaande wordt niet op prijs gesteld.

“Ik was er best trots op dat ik zelfs de docent van mijn kinderen kon begeleiden naar een nieuw diploma.”


Astrid Straathof - Opleidingscoördinator bij Inholland Academy