Huisartsenzorg en Verpleegkunde

- meer dan 25 post-hbo opleidingen -

Ben je actief als zorgprofessional en wil je nieuwe kennis en vaardigheden vergaren? Wij bieden jou praktijkgerichte post-hbo opleidingen en modules op het gebied van o.a. huisartsenzorg, praktijkondersteuning, ouderenzorg, verpleegkunde en wijkverpleging. Wij leren je vandaag de theorie voor de praktijk van morgen, overmorgen en daarna. Bekijk hieronder het aanbod post-hbo opleidingen Huisartsenzorg en Verpleegkunde.

Inholland Academy: al meer dan 20 jaar de betrokken opleider voor de gedreven zorgprofessional

Praktijkondersteuner Huisartsenzorg Marc Mulder deelt in onderstaande video zijn persoonlijke ervaringen met de opleiding Praktijkondersteuning in de Huisartsenpraktijk. 

Waarom kies je voor een post-hbo opleiding Huisartsenzorg en Verpleegkunde bij Inholland Academy?

  1. Persoonlijk onderwijs; je kunt echt op ons rekenen. Je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt om de opleiding te kunnen volgen. Als daarvoor iets extra’s nodig is, doen we alles om dat voor elkaar te krijgen. De coördinator van de opleiding is jouw persoonlijke leercoach.
  2. Opleidingen voldoen aan de meest recente, landelijke competentieprofielen. We zijn actief betrokken in landelijke samenwerkingen. Dat is niet alleen belangrijk om up-to-date te blijven, maar ook om ontwikkelingen te vertalen naar vakinhoudelijk en onderwijskundig perspectief.
  3. Bij ons draait alles om kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Het is betekenisvol, interactief en direct toepasbaar in jouw praktijk. We evalueren de ervaringen met onze deelnemers. De examen- en adviescommissie houden toezicht op de kwaliteit.
  4. Het praktijkleren (de stage) is een krachtige leeromgeving voor jouw eigen leerontwikkeling. Naast jouw persoonlijke begeleiding, dragen we ook zorg voor de ondersteuning van de praktijkbegeleiders.
  5. Je ontvangt een waardevol diploma; geaccrediteerd door kwaliteitsregisters. Jouw behaalde PE-punten worden door ons ingevoerd.
  6. Onze docententeams zijn samengesteld uit ervaren, bevlogen didactische en werkveld professionals. Een vast team dat de samenhang van de opleiding en voortgang van de deelnemers monitort.
  7. Deelnemers vormen met elkaar een krachtig leernetwerk. Tijdens en ook na de opleiding vindt uitwisseling van vraagstukken, ervaringen en expertise plaats.

Nieuws

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030