Online Open Dag 6 november

Over Inholland Academy

Durf jij te leren? Blijf jezelf ontwikkelen bij Inholland Academy!

Kennis verdiepen. Nieuwe inzichten verwerven. Verborgen talenten ontdekken. Kritisch kijken naar jezelf, je vak en de toekomst daarvan. Inspirerende mensen ontmoeten. Anders in je werk staan: met meer zelfvertrouwen, energie en vakmanschap. Dat doet leren met je.

Leren vraagt om durf

Durf jij te leren, ook als je al veel werkervaring hebt? De arbeidsmarkt van nu vraagt om wendbare professionals. Want een baan voor heel je leven, die bestaat niet meer. Inholland Academy helpt jou in beweging te blijven en bij te leren, te proberen, te experimenteren – en misschien soms wel af te leren. Zo blijft jouw persoonlijke ontwikkeling aansluiten bij de ontwikkeling van je vak. Spannend? Ja. Totdat je ontdekt dat je er bij Inholland Academy niet alleen voor staat.

Wij kennen jou persoonlijk

Inholland Academy benadert jou als professional, maar vooral als mens. Wij begrijpen dat jij moet schakelen als je na een drukke werkdag naar een lesbijeenkomst komt. Of dat je gezin soms meer aandacht vraagt dan een opdracht. In de opleidingen leren we met en van elkaar. Onze docenten en opleidingsadviseurs denken met je mee als je twijfelt of als je vastloopt. Maar ook als je juist meer in je mars hebt en je vleugels wilt uitslaan. Dat doen ze met aandacht en plezier, want ze houden van hun vak.

Kwaliteit maken we samen

Vakgebieden veranderen snel. Onze opleidingsprogramma’s zijn daarom dynamisch van samenstelling. De lesstof is actueel en sluit precies aan op wat jij morgen nodig hebt in je werk. Inholland Academy heeft een ruim aanbod van gecertificeerde post-hbo opleidingen. Met dat opleidingsaanbod spelen we voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen. Kwaliteit bereiken we door samen te werken: met experts uit het werkveld, met lectoraten van Inholland en met andere kennispartners.

Onze post-hbo opleidingen

Wij bieden meer dan 140 opleidingen op post-hbo niveau. Onze opleidingen sluiten aan op bachelorprogramma's en zijn sterk praktijkgericht. Je kunt kiezen uit 11 vakgebieden.

Bekijk onze post-hbo opleidingen

Waarom kies je voor Inholland Academy?

  1. Deelnemers en maatwerkklanten waarderen onze opleidingen met een 9+
  2. Inholland Academy biedt gecertificeerde programma's, het gehele aanbod is CEDEO-erkend
  3. Je krijgt praktijkgericht onderwijs van betrokken en enthousiaste vakdocenten
  4. Jouw netwerk groeit: je ontmoet andere professionals en wisselt ervaringen uit
  5. Met 10 leslocaties zijn we goed bereisbaar
  6. Onze opleidingen bieden we ook op maat aan: incompany of op een van onze locaties

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030