Online Open Avond 8 juni

Over Inholland Academy

Professionals faciliteren om bij te dragen aan de wereld van morgen

Je wilt beter worden in je vak. Je expertise vergroten, je vaardigheden verbreden. Kortom, je bent toe aan de volgende stap in jouw carrière. Wij leren je vandaag de theorie en vaardigheden voor de praktijk van morgen, overmorgen en daarna. Samen doen wij dat stapje extra, dat stapje vooruit. 

Onze docenten uit het werkveld helpen je flexibel mee te bewegen als professional, en kennis te vertalen naar competentie. Zo blijf je niet alleen bij, maar loop je voorop in een wereld die continu verandert en waar de arbeidsmarkt op zijn kop staat door digitalisering, automatisering en robotisering.

Jouw talent komt tot bloei en jouw organisatie tot groei, dat is ons doel!


Bekijk onze post-hbo opleidingen

Persoonlijk en dichtbij

We investeren in duurzame relaties. Dat houdt in dat we servicegericht en snel reageren op wat partners, organisaties, deelnemers en medewerkers van ons vragen. Als een deelnemer of een externe partner iets van ons nodig heeft, doen we alles om dat voor elkaar te krijgen.

Blijven leren = lef tonen

Wij dagen onze deelnemers uit om de gebaande paden te verlaten, om het doorzettingsvermogen te hebben om te blijven leren. In onze opleidingen maken deelnemers zich nieuwe kennis eigen, omarmen ze innovatieve technologie en leveren ze op een unieke manier een impactvolle bijdrage.

Samen creëren

Door co-creatie ontstaat vernieuwing, een frisse blik. En die is hard nodig bij de uitdagingen van morgen. In onze opleidingen dragen we bij aan de professionele attitude van onze deelnemers door een gelijkwaardige en actieve inbreng te vragen. Zo leren we van en met elkaar. Daarnaast zetten we in op verbindingen (mensen, netwerken en organisaties) om theorie en praktijk bij elkaar te brengen en in gezamenlijkheid te ontwikkelen.

Waarom kies je voor Inholland Academy?

  1. Deelnemers en maatwerkklanten waarderen onze opleidingen met een 9+
  2. Inholland Academy biedt gecertificeerde programma's, het gehele aanbod is CEDEO-erkend
  3. Je krijgt praktijkgericht onderwijs van betrokken en enthousiaste vakdocenten
  4. Jouw netwerk groeit: je ontmoet andere professionals en wisselt ervaringen uit
  5. Met 10 leslocaties zijn we goed bereisbaar
  6. Onze opleidingen bieden we ook op maat aan: incompany of op een van onze locaties

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030