Over Inholland Academy

laden

Durf jij te leren? Zet de stap bij Inholland Academy

Kennis verdiepen. Verborgen talenten ontdekken. Kritisch kijken naar je vak en de toekomst daarvan. Inspirerende mensen ontmoeten. Anders in je werk staan: met meer zelfvertrouwen, energie en vakmanschap. Dat doet leren met je.

Leren vraagt om durf

Durf jij te leren, ook als je al jaren aan het werk bent? De arbeidsmarkt van nu vraagt om wendbare professionals. Want een baan voor heel je leven, die bestaat niet meer. Inholland Academy helpt jou in beweging te blijven en bij te leren, te proberen, te experimenteren – en misschien soms wel af te leren. Zodat jouw persoonlijke ontwikkeling blijft aansluiten bij de ontwikkeling van je vak. Spannend? Ja. Totdat je de drempel over bent.

Wij kennen jou persoonlijk

Inholland Academy benadert jou als professional, maar vooral als mens. Wij begrijpen dat jij moet schakelen als je na een drukke werkdag naar een lesbijeenkomst komt. Of dat je gezin soms meer aandacht vraagt dan een opdracht. Onze docenten en studieadviseurs helpen je om van jouw opleiding een succes te maken. Ze denken mee als je twijfelt of als je vastloopt. Maar ook als je juist meer in je mars hebt en je vleugels wilt uitslaan. Dat doen ze met aandacht en merkbaar plezier, want ze houden van hun vak.

Kwaliteit maken we samen

Werkvelden veranderen snel. Onze opleidingsprogramma’s zijn daarom niet in beton gegoten. De lesstof is actueel en sluit precies aan op wat jij morgen nodig hebt in je werk. Inholland Academy heeft een ruim aanbod van gecertificeerde post-hbo opleidingen. En dat aanbod groeit, zodat we kunnen blijven inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Kwaliteit bereiken we door samen te werken: met experts uit het werkveld, met lectoraten van Hogeschool Inholland en met andere kennispartners.

Onze post-hbo opleidingen

Wij bieden meer dan 160 opleidingen op post-hbo niveau. Onze opleidingen sluiten aan op bachelorprogramma's en zijn sterk praktijkgericht. Je kunt kiezen uit 16 vakgebieden.
Bekijk onze post-hbo opleidingen