Over Inholland Academy

laden

Starten met een opleiding naast je baan? Daar is durf voor nodig en dat begrijpen we bij Inholland Academy als geen ander. Ben je niet bang voor verandering en wil je uitgedaagd worden? Wil jij het verschil maken op de werkvloer, je team inspireren, een stap verder komen? Maak dan kennis met de praktijkgerichte opleidingen van Inholland Academy.

Durf te leren bij Inholland Academy

De wereld is in beweging en de toekomst is spannend, veranderlijk en onvoorspelbaar. In de constant veranderende arbeidsmarkt moet je moed, lef en durf tonen om te experimenteren. Fouten maken hoort daarbij. Dan moet je niet bij de pakken neerzitten, maar het juist nog een keer proberen. Andersom geldt trouwens ook: als alles lukt, is dat geen reden om achterover te leunen. Op die momenten merk je dat docenten van Inholland Academy begrijpen hoe jij je voelt, zij geven steun, vertrouwen en moedigen je aan om door te gaan. Zij versterken je flexibiliteit en veerkracht die je in jouw werk ook nodig hebt.

Inholland Academy organiseert praktijkgerichte post-hbo opleidingen voor werkende professionals. Wil je je binnen je vakgebied verdiepen en tegelijkertijd kennismaken met nieuwe onderwerpen? Dan ben je aan het goede adres. Kies je voor Inholland Academy, dan kies je voor een kennisinstituut met de beschikking over lectoraten, universitair geschoolde en praktijkdocenten. De nauwe verbinding met het werkveld en Hogeschool Inholland maakt voortdurende kennisdeling en -mobiliteit mogelijk.

Voorop staat dat wij in al onze opleidingen doorlopend de relatie leggen met de beroepspraktijk. Door de pragmatische aanpak van docenten, het gebruik van actuele opdrachten, die vaak binnen de eigen werkkring worden uitgevoerd, garanderen we een praktijkgerichte aanpak.

Onze post-hbo opleidingen

Wij bieden meer dan 160 opleidingen op post-hbo niveau. Onze opleidingen sluiten aan op bachelorprogramma's en zijn sterk praktijkgericht. Je kunt kiezen uit 16 vakgebieden.
Bekijk onze post-hbo opleidingen

Jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière staan centraal!

Bij Inholland Academy stellen we jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière centraal. Jouw leerrendement is ons belangrijkste doel. Dat betekent dat je een intensief programma zult volgen en veel inspanningen zult moeten doen om de opleiding succesvol af te ronden. Maar je staat er niet alleen voor.

Onze cursisten ervaren de begeleiding bij de studiekeuze en tijdens de opleiding als zeer behulpzaam en professioneel. Het team van adviseurs, docenten en het Bedrijfsbureau vindt het heel gewoon om een stapje extra te doen, wanneer dat voor jou nodig is.