Online Open Avond 9 juni

Locaties

Fysieke bijeenkomsten op externe locaties 

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk geen gebruik maken van de Inholland-locaties. Omdat we het belangrijk vinden dat onze deelnemers óók van elkaar leren en elkaar kunnen ontmoeten, vinden onze fysieke bijeenkomsten nu plaats op een aantal externe locaties in o.a. Alkmaar, Berkel en Rodenrijs, Den Haag, Hoofddorp en Vlaardingen. Met de keuze voor onze externe locaties waarborgen wij de:

  • veiligheid van onze deelnemers, docenten en medewerkers (1,5 meter afstand)
  • kwaliteit en continuïteit van het onderwijs
  • goede parkeervoorzieningen (minimaliseren van reisbewegingen in het openbaar vervoer)

Richtlijnen

Bij het aanbieden van fysieke bijeenkomsten houden we de richtlijnen aan van zowel de Rijksoverheid als van onze eigen brancheorganisatie NRTO. Dit betekent onder andere dat:

  • onze opleidingslocaties volledig voldoen aan de anderhalve-meter-regel van de overheid
  • je niet kunt deelnemen aan een klassikale les bij verkoudheidsklachten of verhoging (38 graden Celsius en hoger) van jou of een huisgenoot

Meer informatie over de richtlijnen vind je in ons coronaprotocol voor deelnemers.

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt.

Overzicht externe locaties

Bekijk hieronder het overzicht van externe locaties:

Overzicht reguliere Inholland-locaties

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030