Welkom op onze locatie Inholland Delft

Voor een totaaloverzicht van alle (post-hbo) opleidingen, modules, trainingen en overige bij- en nascholingsmogelijkheden die wij aanbieden op de locatie Delft klik je op onderstaande button.

Opleidingen Delft

Openingstijden Inholland Delft

Maandag t/m vrijdag: 07.30 uur - 18.30 uur

Met haar gloednieuwe, hypermoderne pand op de campus van de TU Delft biedt Hogeschool Inholland Delft jou een prettige onderwijsomgeving. De locatie beschikt over goede faciliteiten en er heerst een open, sociale, ambitieuze en vooruitstrevende sfeer. In het gebouw zijn opleidingen op het gebied van Techniek, Ontwerpen, Informatica en Agriculture onder één dak gehuisvest, een bijzondere combinatie.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Hogeschool Inholland Delft ligt op ongeveer 15-20 minuten loopafstand van station Delft en is daarnaast ook met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op ca. 3 minuten lopen is een bushalte gelegen. Mocht je met de auto komen, dan vind je in de omgeving van het gebouw zowel gratis als betaalde parkeermogelijkheden. Uiteraard is er in het gebouw ook een restaurant waar je terecht kunt voor een goede maaltijd.

Bezoekadres
Hogeschool Inholland Delft
Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft

Contact Hogeschool Inholland Delft
T: 015 251 92 00 (tijdens lesavonden)

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy
T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030