21
april
2023
|
10:16
Europe/Amsterdam

21, with a spark of magenta

De uitnodiging voor onze 21ste verjaardag, kom je ook?

21 jaar Inholland

Staat ‘ie bij jou al in de agenda, de dag dat we de 21ste verjaardag van onze hogeschool vieren? Op donderdag 6 juli is de tijd rijp. Tussen 17.00 en 22.00 uur vieren we samen feest, op iedere locatie apart, maar in verbinding met elkaar: als één Inholland! 

Onze verjaardag is een mijlpaal waar we trots op mogen zijn. Al is het natuurlijk in een tijd met extra uitdagingen. Goede reden dan ook om na hard werken even je hoofd leeg te maken. Met het thema ‘21, with a spark of magenta’, genieten we samen van een gezellige avond met collega’s, een hapje en drankje en natuurlijk muziek.

21, with a spark of magenta 
Het getal 21 – je collega's laten het al zien op de foto - loopt als een rode draad door de feestelijkheden heen. Die draad is bij ons natuurlijk magenta: de kleur van lekker in je vel, energiek en vooral ook de kenmerkende kleur van Inholland. 

Onze 21ste verjaardag is een mijlpaal waar we trots op mogen zijn. Tuurlijk is het ook een jaar met extra uitdagingen. Goede reden na hard werken even je hoofd leeg te maken. 

Tijdens het feest staan we via grote schermen met elkaar in verbinding en proosten gezamenlijk op de 21ste verjaardag van onze hogeschool.

Ben jij ook van de partij? 
Meld je aan en laat weten op welke locatie jij feest wil vieren.

Leuk, ik ben erbij!

Kom alvast in de stemming! 
Alvast in de ‘21-vibe’ komen? Lees de interviews met Bart Combee en Timo Stortenbeker. Enthousiast vertellen deze collega's hoe zij de 21ste verjaardag van Inholland beleven. 

Hou je inbox in de gaten 
Honger naar meer feestnieuws? Hou je mail in de gaten. In aanloop naar onze verjaardag, na de meivakantie komen we vaker bij je terug met feestelijke updates. En vandaag kun je - het is immers 21 april - het nieuwste feestinterview lezen met onze collega Dieteke van der Ree!