Volg jouw opleiding in Delft

Midden in de Randstad vind je Hogeschool Inholland Delft, een kleine hogeschool met unieke opleidingen op het gebied van onder meer biologie, natuur, milieu en techniek. Kenmerkend voor deze locatie is het bijzonder persoonlijke karakter: docenten, studenten en medewerkers - bijna iedereen kent elkaar! In deze prettige, veilige leeromgeving stomen we je klaar voor jouw toekomstig beroep en werk je aan innovaties. Je leert het beste uit jezelf te halen en omgaan met (toekomstige) maatschappelijke uitdagingen. 

Opleidingen in Delft

Bekijk het overzicht

Kom langs in Delft

Bezoek de Open Dag

Probeer opleidingen uit

Kom proefstuderen

Meer over studeren in Delft

Contact

Algemeen telefoonnummer

015 - 251 92 00

Studiekeuze Adviescentrum

Heb je studiekeuze vragen of hulp nodig bij het kiezen van een opleiding? Dan kun je terecht bij de Studiekeuze Adviescentrum van Hogeschool Inholland Delft.
E: studiekeuze.delft@inholland.nl 
T:  088 466 46 44
Maak een afspraak

Servicepunt

Het Servicepunt is er om al jouw vragen op het gebied van faciliteiten, ICT, onderwijsadministratie, roostering, studentwerkplekken en het gebouw te beantwoorden.
E: servicepunt.delft@inholland.nl
T: 015 251 93 88

Studentendecaan

Heb je te maken met persoonlijke omstandigheden die (mogelijk) van invloed kunnen zijn op de studievoortgang, zoals een functiebeperking, ziekte of familieomstandigheden? Of wil je studie en topsport combineren? Maak dan een afspraak.
E:  decanaat.delft@inholland.nl

International Office

Het startpunt voor jouw internationale activiteiten is het International Office. Hier krijg je informatie over de mogelijkheden voor studie en stage in het buitenland. 
E:
intoffice@inholland.nl
T: 010 439 222 20
Meer informatie

Bibliotheek

Via de digitale bibliotheek van Inholland heb je overal en altijd toegang tot de digitale collectie in de cloud. Log in op de website en je hebt toegang tot eindeloos veel informatiebronnen.
E:
 bibliotheek@inholland.nl
T: 088 466 1 661
WhatsApp: 06 2111 5525

Bereikbaarheid

Bezoekadres

De hogeschool ligt op een kwartiertje lopen van treinstation Delft en is prima te bereiken met bus, auto of fiets.

Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft

Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07.30 - 18.30 uur

Goed om te weten: een mondkapje dragen is verplicht en de maximale groepsgrootte is 75 personen per ruimte.
Lees meer hierover

Parkeren

De ingang van de gratis parkeerplaats van Inholland Delft is in de Leeghwaterstraat 34, aan de achterzijde van ons gebouw. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor studenten. Op de TU-campus zijn er meerdere parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. 

Studentenleven

Een echte studentenstad

Eeuwenlang is Delft een echte studentenstad en het heeft ook alles in huis om jou een onvergetelijke studententijd te bezorgen. De stad telt namelijk 23.000 studenten die studeren aan de TU Delft, Haagse Hogeschool en Inholland Delft. Net zoals velen van hen, kun jij ook lid worden van één van de vele studentenverengingen die de stad telt.
Meer informatie over studeren in Delft

OWee
Ben je eerstejaarsstudent en wil je jouw medestudenten alvast goed leren kennen? Doe dan mee met OWee (OntvangstWeek), de gezamenlijke introductieweek van de TU Delft, Haagse Hogeschool en Inholland Delft.
Meer informatie over OWee

Energie, inspiratie of nieuwe skills: je vindt het bij X TU Delft
Op nog geen vijf minuten fietsen van Inholland Delft vind je X; een unieke plek midden op de TU Delft-campus waar je kunt sporten, ontspannen, socializen, reflecteren en kunst kunt beoefenen. Werk je je bijvoorbeeld graag in het zweet in de fitness, heb je altijd al willen portretschilderen of gitaarspelen of volg je liever een ontspannende les Hatha Yoga? Dit en nog veel meer kan bij X! Je hebt de keuze uit meer dan 75 verschillende cursussen en ticketuren en daarnaast kun je elke maand deelnemen aan uiteenlopende evenementen.
Bekijk de mogelijkheden en aantrekkelijke studententarieven

Op kamers in Delft

Het is niet gemakkelijk om aan een leuke kamer in Delft te komen. Als je op tijd begint met zoeken, dan is de kans een stuk groter. Houd het kameraanbod goed in de gaten, reageer snel op beschikbare woonruimtes en vertel iedereen dat je op zoek bent naar woonruimte! Bekijk ook deze zoektips voor kamers.

Deze websites bieden woonruimtes aan in Delft en omgeving:

Alvast werkervaring opdoen?

Via ASA Campus - onderdeel van Hogeschool Inholland - kun je tijdens je studie flexibel werken voor je opleiding en de hogeschool.
Lees meer over ASA Campus

Inholland Delft

Persoonlijk & dichtbij

"Al bij binnenkomst is het net thuiskomen. In deze huiselijke sfeer trek je samen met elkaar op en werk je aan je projecten en bedrijfsopdrachten. Natuurlijk is het niet altijd koek en ei, maar juist daar leer je van! De docenten kennen je bij naam en maken vaak gewoon even een praatje met je. Als je vragen hebt kun je altijd bij hen terecht."

Duurzaam en innovatief

Van ruimtelijke ontwikkeling en -planning tot dierwelzijn en -gezondheid, van groente- en sierteelt tot technische constructies; in jouw projecten en -onderzoeken staat voornamelijk duurzaamheid centraal. Deze duurzaamheidsvraagstukken vragen om jouw out of the box-benadering. Dingen uitproberen, en blijven leren, omdat de wereld nu eenmaal blijft veranderen. Voor dat soort leren is vooral moed nodig. Juist dan kom je vaak met verrassend nieuwe invalshoeken, oplossingen en innovaties.

Ondernemend

Binnen de opleidingen is er veel aandacht voor het ondernemerschap. Bij de 'groene' opleidingen is dit een vast thema van het onderwijsprogramma. Wanneer je een technische opleiding volgt, dan kun je kiezen voor de minor Engineering Entrepreneursship.

Ook is er in samenwerking met YES!Delft voor zowel de 'groene' als technische studenten een honoursprogramma ontwikkeld. Je volgt dan een extra curriculum boven jouw vaste onderwijsprogramma.

Virtual Tour

Introductieweek

De introductie van nieuwe studenten met studentenstad Delft is een samenwerking van studie- en studentenverenigingen en het OWee-bestuur. 

Dit jaar wordt, vanwege de corona-maatregelen, het gehele introductieprogramma in een andere  vorm aangeboden. SV FMC en VSV Sipke Wynia, de Inholland studieverenigingen, en het OWee-bestuur zullen een eigen invulling geven aan hun introductieactiviteiten. Meer informatie vind je op hun eigen websites en social mediakanalen.

Bekijk de aftermovie van de vorige introductieweek!

Introductie bij de eigen opleiding
Naast deze sociale kennismakingsactiviteiten is er ook nog de verplichte introductiedag bij jouw opleiding. Daar maak je kennis met je docententeam en studieloopbaanbegeleider. Alle actuele er ook een introductieprogramma bij jouw hebben de opleidingen ook een eigen introductieprogramma. In de MyStartApp vind je de meest actuele informatie
De opleiding informeert de nieuwe studenten daarover. Nieuwe studenten krijgen na aanmelding toegang tot de MyStartApp waarin actuele informatie wordt geplaatst over de introductieactiviteiten.

nature

Verenigingen

Studieverenigingen

Wil je je medestudenten beter leren kennen, korting krijgen op boeken en meedoen aan leuke activiteiten zoals borrels en excursies? Sluit je dan aan bij één van de twee studieverenigingen die Inholland Delft telt:

  • S.V. FMC is er voor de volgende opleidingen: Associate degree Tuinbouwmanagement, Dier- en Veehouderij, Food Commerce and Technology, Landscape and Environment Management, en Tuinbouw & Agribusiness.
  • V.S.V. Sipke Wynia is er voor de opleidingen Aeronautical Engineering (EN), Luchtvaarttechnologie en Precision Engineering.

nature nature

Studentenverenigingen

Uiteraard zijn er in deze bruisende studentenstad ook vele studentenverenigingen te vinden, zoals gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen. Voor ieder wat wils dus!
Bekijk alle studentenverenigingen

Samen in de regio

Samen in de regio

Hogeschool Inholland vindt het belangrijk dat we nauw samenwerken met het beroepenveld. Deze samenwerking zie je bijvoorbeeld terug in jouw studieprogramma in de vorm van projecten en opdrachten. Hierdoor kunnen we jou beter opleiden tot toekomstig professional én als mens.

Inholland Delft werkt bijvoorbeeld samen met de volgende ondernemers, bedrijven, instellingen en overheden uit de regio. Zit er iets interessants voor jou tussen?

             

              

     

Social media

Volg Inholland Delft via social media

Wil je op de hoogte blijven van wat er binnen Inholland Delft gebeurt? Volg ons dan via Facebook, Instagram en Twitter. Via deze social mediakanalen kun je ook vragen stellen, iets delen of in contact komen met onze studenten en medewerkers.

         Volg ons via Facebook

  Volg ons via Instagram

  Volg ons via Twitter

 

204 nieuwsberichten

Heb je vragen over Inholland Delft?

Wij staan je graag te woord!