Mensen maken de school

Werken bij Inholland

Docenten, conciërges, roosteraars, directeuren, gastsprekers, teamleiders en alle anderen die bij ons werken. Het zijn ónze mensen die de succesfactor vormen voor kwalitatief goed en innovatief onderwijs. Bij ons krijg je de ruimte om je zowel professioneel als persoonlijk te blijven ontwikkelen om zo een krachtig rolmodel te vormen voor onze studenten. We willen dat onze medewerkers zich gewaardeerd, uitgedaagd en vitaal voelen. Omdat ónze mensen het verschil maken.

Vacatures

Wat bieden wij?

Bij Hogeschool Inholland gelden de arbeidsvoorwaarden uit de cao hbo.
Aanvullend gelden de volgende voorwaarden en regelingen:

 • Reiskostenvergoeding woon-werk verkeer
  Hogeschool Inholland vergoedt de kosten van het woon-werkverkeer in Nederland per openbaar vervoer (trein tweede klas). Maak je gebruik maken van eigen vervoer, dan ontvang je een beperkte vergoeding tot een maximum van € 45,93 per maand (bij een volledige aanstelling). Daarnaast heeft Hogeschool Inholland een fietsplan om fiscaal vriendelijk een fiets aan te kunnen schaffen.

 • Betaald ouderschapsverlof
  Hogeschool Inholland heeft een regeling voor gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof. De bezoldiging, gedurende maximaal een half jaar voor de helft van de aanstellingsomvang, bedraagt 62,5 procent van het salaris.

 • Keuze pensioen
  Hogeschool Inholland heeft het pensioen ondergebracht bij het ABP.

 • Collectieve ziektekostenverzekering
  Hogeschool Inholland neemt deel aan een collectief arrangement ziektekostenverzekering tussen Zilveren Kruis Achmea en de sector HBO. Desgewenst kan de werknemer daaraan deelnemen en profiteren van de kortingen op de basisverzekering en de aanvullende ziektekostenverzekeringen.