Voor studenten en medewerkers

laden

Studenten en medewerkers kunnen rechtstreeks inloggen op het netwerk en de toepassingen van Inholland:

Inholland Servicepunten

Heb je vragen, wensen of klachten betreffende ICT voorzieningen (bijv. over computers, je account, je wachtwoord etc.)?
Neem contact op met het Servicepunt van je locatie

Inholland  Weblogin

Ook buiten Inholland kunnen studenten en medewerkers gebruik maken van een groot deel van de applicaties die op de Inholland pc's 'draaien'. Met de Inholland Weblogin functionaliteit is het mogelijk buiten Inholland in de eigen documenten te werken en e-mails te versturen. 
Ga naar Inholland Weblogin

Inholland Webmail

De opleiding communiceert met studenten en medewerkers via hun e-mailaccount van de Hogeschool Inholland. Via Inholland webmail kunnen studenten en medewerkers thuis hun e-mail bekijken.
Ga naar Inholland webmail

Inholland Insite

Via internet hebben studenten en medewerkers overal toegang tot Insite, het intranet van Hogeschool Inholland. Hier is belangrijke informatie te vinden zoals roosters en cijfers, maar ook de digitale leeromgeving blackboard en de studiegids.
Ga naar Inholland Insite

Inholland bibliotheek

De bibliotheek van Inholland is volledig digitaal. De bibliotheekwebsite geeft je toegang tot vakstudiebronnen die je nodig hebt voor je studie en onderzoek. In de bibliotheek kan je digitale boeken, tijdschriftartikelen, kranten, bedrijfsinformatie, video's, databanken en websites vinden. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste informatie voor studieopdrachten, scriptie en lesmateriaal kan je mailen bibliotheek@inholland.nl of bellen T: 088-4661661 met een informatiespecialist.
Ga naar de website van de bibliotheek

Inholland Blackboard

Blackboard is het medium of platform dat door opleidingen wordt gebruikt om in aansluiting op de studiegids nadere informatie te verstrekken aan de studenten over het onderwijs en de toetsen.
Blackboard wordt opnieuw ingericht en daarom zijn er tot periode 3, twee verschillende omgevingen beschikbaar. Vraag bij je eigen opleiding na of je je up-to-date course kunt vinden via de nieuwe omgeving: http://bb.inholland.nl of via de oude omgeving: http://blackboard.inholland.nl.

We streven er naar om vanaf periode drie alles beschikbaar te hebben via de nieuwe omgeving: http://bb.inholland.nl

Inholland Webdata

Studenten en medewerkers kunnen via Inholland Webdata toegang krijgen tot hun persoonlijke mappen en data.
Ga naar Inholland Webdata

Inholland roosters / timetables

Wil je je rooster raadplegen?
Ga naar roosters /timetables

MijnInholland App

De MijnInholland App is de officiële app van de Hogeschool Inholland. Bekijk je rooster, bekijk je behaalde cijfers, ga na of een lokaal beschikbaar is of voeg een nieuwe module toe aan jouw huidige rooster.
Lees meer over de MijnInholland App