Haarlem,
19
januari
2022
|
07:03
Europe/Amsterdam

Alle Inholland-podcasts in één handig overzicht via inholland.nl/podcast

Steeds meer collega’s van Hogeschool Inholland ontdekken de podcast. Maandelijks verschijnen er nieuwe titels speciaal voor onze studenten, medewerkers en het werkveld over tal van onderwerpen. Zo gaat docent Renske de Beijer ‘een blokje om’ met docenten van de opleiding Social Work, interviewt docent Lisa Ottolander mensen die verbonden zijn aan het Domein Business, Finance & Law en maakten studenten van Inholland Rotterdam een podcast-special voor hun medestudenten tijdens de Vitaliteitsweek.

Nieuwsgierig geworden? Alle podcasts van Hogeschool Inholland kun je vanaf nu in een handig overzicht bekijken via www.inholland.nl/podcast. Deze pagina wordt maandelijks aangevuld met nieuwe afleveringen. Luister de podcasts op deze pagina of via één van de podcastapps zoals iTunes en Spotify. En, abonneer je op onze podcastseries zodat je gemakkelijk terug kunt luisteren en op de hoogte blijft van nieuwe afleveringen!

Zelf een podcast beginnen voor jouw studenten, collega’s of het werkveld?
Download dan de podcast toolkit via het communicatieportaal, doe mee met één van onze trainingen of stuur een mail naar podcast@inholland.nl.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.