Haarlem,
25
mei
2018
|
15:48
Europe/Amsterdam

ANW-aanvullend pensioen bij Loyalis

Op 17 mei 2018 heb je een mail ontvangen over het ANW-aanvullend pensioen. Deze verzekering biedt de mogelijkheid je aanvullend te verzekeren tegen inkomensverlies als gevolg van de afschaffing van de Anw-compensatie van het ABP. Inholland heeft een overeenkomst gesloten met Loyalis waardoor het mogelijk is om je op vrijwillige basis tegen gunstige voorwaarden bij te verzekeren.

Indien je hiervoor kiest houdt Inholland de maandelijkse premie geheel in op je brutoloon. Inholland draagt dus niet bij aan de individuele premie.

Het stroomschema in de mail heeft misschien vragen opgeroepen over of je mag deelnemen aan deze verzekering. Alle medewerkers met een partner kunnen deelnemen aan de verzekering. Het stroomschema geeft weer welke wettelijke rechten op een ANW-verzekering er in jouw situatie van toepassing zijn. Op basis van de wettelijke rechten kun je bepalen of je je aanvullend wilt verzekeren.

Tot en met 30 mei 2018 kun je je zonder medische selectie en met terugwerkende kracht vanaf 1 mei 2018 aanmelden voor deze verzekering. Dit kun je doen via het Aanvraagformulier Loyalis ANW AanvullingsPensioen en Aanvullende pensioenovereenkomst Loyalis ANW AanvullingsPensioen (klik hier). Stuur de ingevulde formulieren naar het Service Center HRM (servicecenter.hrm@inholland.nl).