Rotterdam,
03
juni
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

Bedrijven in Drechtsteden zoeken stagiairs

Meld je aan voor de online stagemarkt op 9 juni!

online_onderwijs_7

Veel studenten zijn nog op zoek naar een stageplek. Om bedrijven en studenten daarbij te kunnen helpen, organiseert het Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden (PHOD) een online stagemarkt op dinsdag 9 juni. Studenten maken kennis met een aantal prachtige bedrijven uit de Drechtsteden en bedrijven maken tijdens deze stagemarkt kennis met het talent van morgen. Wie weet ontstaat daar een droommatch!

Wat kun je verwachten?
Omdat grote evenementen op dit moment nog niet zijn toegestaan is deze stagemarkt digitaal. Bedrijven en het Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden regelen daarom alles online. Niets staat jouw kennismaking met een mooi bedrijf dus in de weg! De markt zal bestaan uit een algemeen gedeelte, en twee gespreksessies met bedrijven. Je ontvangt een link waarmee je kunt meedoen aan het algemene gedeelte. Vanaf dat moment gaat de rest vanzelf en word je van gesprek naar gesprek geleid.

Aanmelden
Benieuwd wat deze online stagemarkt jou kan brengen? Aanmelden doe je eenvoudig via de website. Daar vind je ook een overzicht van deelnemende bedrijven.

Career Boost

Sinds enige tijd maakt Hogeschool Inholland deel uit van het Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden. Dit programma is op weg naar Dordrecht Academy: de plek waar we met Christelijke Hogeschool Ede, Hogeschool Rotterdam, Avans Hogeschool en Da Vinci College samen hoger onderwijs in de Drechtsteden organiseren. Onderdeel van Dordrecht Academy is actieve samenwerking met het bedrijfsleven: de Dordrecht Academy Career Boost. Via Career Boost kunnen hbo-studenten gematcht worden aan de mooiste stageplekken, studieopdrachten en afstudeeronderzoeken. De digitale stagemarkt op 9 juni is de eerste pilot hiervoor.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.