Rotterdam,
03
juni
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

Bedrijven in Drechtsteden zoeken stagiairs

Meld je aan voor de online stagemarkt op 9 juni!

online_onderwijs_7

Veel studenten zijn nog op zoek naar een stageplek. Om bedrijven en studenten daarbij te kunnen helpen, organiseert het Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden (PHOD) een online stagemarkt op dinsdag 9 juni. Studenten maken kennis met een aantal prachtige bedrijven uit de Drechtsteden en bedrijven maken tijdens deze stagemarkt kennis met het talent van morgen. Wie weet ontstaat daar een droommatch!

Wat kun je verwachten?
Omdat grote evenementen op dit moment nog niet zijn toegestaan is deze stagemarkt digitaal. Bedrijven en het Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden regelen daarom alles online. Niets staat jouw kennismaking met een mooi bedrijf dus in de weg! De markt zal bestaan uit een algemeen gedeelte, en twee gespreksessies met bedrijven. Je ontvangt een link waarmee je kunt meedoen aan het algemene gedeelte. Vanaf dat moment gaat de rest vanzelf en word je van gesprek naar gesprek geleid.

Aanmelden
Benieuwd wat deze online stagemarkt jou kan brengen? Aanmelden doe je eenvoudig via de website. Daar vind je ook een overzicht van deelnemende bedrijven.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.