29
januari
2024
|
15:37
Europe/Amsterdam

Bekendmaking kandidaten verkiezingen HMR en tussentijdse verkiezingen deelraden 2024

HMR verkiezingen

De kandidatenlijsten zijn vastgesteld voor de verkiezingen van de Hogeschool Medezeggenschapsraad (HMR) en de tussentijdse verkiezingen van de deelraden. De online verkiezingen vinden plaats in de week van 12 tot en met 16 februari. Voor de HMR-verkiezingen hebben zich 23 collega's gemeld voor de personeelsgeleding. Er zijn 30 kandidaten voor de studentgeleding. Ook zijn er tientallen aanmeldingen voor de deelraden.

Bekijk hier alvast de kandidaten voor de HMR

Ook voor de tussentijdse verkiezingen van de deelraden heeft zich een aantal kandidaten aangemeld. Voor de personeelsgeledingen van de deelraden Agri, Food & Life Sciences, Business, Finance & Law, Creative Business, Onderwijs & Innovatie, Stafafdelingen, Bestuurszaken & Internal Audit en Techniek, Ontwerpen & Informatica én de studentgeleding van de deelraad Agri, Food & Life Sciences is het aantal kandidaten minder of gelijk aan het aantal vacatures, waardoor verkiezingen niet noodzakelijk zijn. Genoemde kandidaten worden geacht te zijn gekozen. 

Voor de studentgeledingen van de deelraden AVAG, Business, Finance & Law en Techniek, Ontwerpen & Informatica worden verkiezingen gehouden. 
 
Bekijk hier alvast de kandidaten voor de deelraden

Verkiezingen van 12 t/m 16 februari
In de week van 12 tot en met 16 februari 2024 vinden de digitale verkiezingen plaats. Deze eindigen op vrijdag 16 februari 2024, 17.00 uur. Alle medewerkers van Inholland mogen één stem uitbrengen op de kandidaat van hun voorkeur voor de personeelsgeleding van de HMR. Alle studenten mogen één stem uitbrengen op een medestudent voor de studentgeleding van de HMR.

Studenten van AVAG, Business, Finance & Law en Techniek, Ontwerpen & Informatica mogen ook een stem uitbrengen op een medestudent voor de studentgeleding van de deelraad.  

De verkiezingscommissie, bestaande uit Petra Ivangh (ambtelijk secretaris HMR), Lisette Munnikhuis (ambtelijk secretaris deelraden O&I & SBI) en Laurens de Wit (ambtelijk secretaris CvB) heeft de kandidatenlijsten voor de verkiezingen van de leden van de Hogeschool Medezeggenschapsraad en tussentijdse verkiezingen van de deelraden vastgesteld.