Rotterdam,
25
september
2018
|
09:27
Europe/Amsterdam

Beter onthouden? Meld je aan!

Heb je een hekel aan rijtjes of feiten stampen? Werk je hard en heb je goed inzicht in de leerstof, maar krijg je die droge feiten maar niet in je hoofd? Geef je geheugen dan een boost met de MaxaM Studiemethode van Frans Duijts tijdens de workshop Beter onthouden bij Hogeschool Inholland Rotterdam.

Na jaren experimenteren met verschillende leersystemen heeft brainconsultant Frans nu zijn eigen methodiek om makkelijk beter te onthouden. “Via 'De Hoofdzaken' begon ik mijn methode te delen met collega-ondernemers, mijn coaching klanten, vrienden, familie en studenten. De resultaten waren fenomenaal. Na een korte training konden mensen ineens zo makkelijk alle feiten opnemen die ze wilden, woordjes leren voor een zakenreis, complexe dossiers snel en grondig doornemen waarbij ze zo alle feiten konden onthouden”, vertelt Frans. Een paar jaar later mocht hij Katja Schuurman een geheugentraining geven voor haar programma Katja’s Bodyscan. Ook in het buitenland is hij een aantal keer op televisie geweest.

Op dinsdag 2 oktober biedt Frans van 15.30 tot 17.00 uur de workshop Beter onthouden aan in het auditorium van Inholland Rotterdam. De workshop is onderdeel van het 100days-programma, maar toegankelijk voor alle studenten van de locatie. Zo krijgt iedereen de kans om minder tijd kwijt te zijn aan het leren voor tentamens en om de resultaten te verbeteren. In de workshop wordt ingegaan op de volgende onderdelen:

  • Focus
  • Hoofd- van bijzaken scheiden
  • Snelle, grondige analyse van complexe zaken in je studiestof
  • Organiseren
  • Geheugenbruggen bouwen
  • Beste manier om je tentamen te maken

Wil je makkelijk beter onthouden en slimmer leren? Meld je dan aan!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.