Amsterdam. Diemen,
21
januari
2021
|
10:00
Europe/Amsterdam

Biodiversiteit in de Amsterdamse Sluisbuurt

De Amsterdam Green Campus van de Universiteit van Amsterdam, waar Inholland partner van is, organiseert op dinsdag 26 januari van 15.00 tot 17.00 uur het online symposium ‘biodiversiteit en de leefomgeving’. Tijdens een paneldiscussie met onder meer Inholland-collegevoorzitter Bart Combée wordt een directe relatie gelegd met de stadsontwikkeling van de toekomstige wijk Sluisbuurt op Zeeburgereiland in Amsterdam, waar Inholland binnen enkele jaren een nieuwe campus realiseert. Centraal bij de paneldiscussie staat de vraag: ‘Hoe geven we biodiversiteit een kans in de nieuwe Sluisbuurt in Amsterdam?’ 

Vanuit de studio van Inholland in Diemen verwelkomen we online onze deelnemers en gaan we in op de volgende vraagstukken: hoe kijken we naar biodiversiteit? Hoe werken de partners van Amsterdam Green Campus aan biodiversiteit? Komt het werk overeen met de kijk van de belanghebbenden? Onze CvB-voorzitter Bart Combee, lector Social Innovation & Governance Patrick Huntjes en docent Nick Pruin van het domein Agri Food & Life Sciences leveren hierin een bijdrage en gaan in gesprek met afgevaardigden van de gemeente Amsterdam.

Lees hier het programma van het symposium. Vind je biodiversiteit en de ontwikkelingen rondom de Sluisbuurt interessant? Meld je dan aan via het formulier op de website van de Green Campus. Na aanmelding ontvang je de link naar het symposium via e-mail.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Petra Nieuwenhuizen
21
January
2021
Graag ontvang ik de link voor het symposium.
Daan Stet
21
January
2021
Dag Petra, onderaan in het bericht vind je meer informatie over het aanmelden. Na aanmelding krijg je de link naar het symposium toegestuurd.