Rotterdam,
16
september
2019
|
07:36
Europe/Amsterdam

Boost je motivatie en laat je inspireren!

18 september: Redouan Ait Chitt geeft masterclass

download

Kun je na de start van je studie wel een motivatieboost gebruiken? Kom dan 18 september om 16.00 uur naar de masterclass I AM REDO in het auditorium van Inholland Rotterdam. De masterclass is onderdeel van het 100days-programma, maar toegankelijk voor alle studenten van de locatie. 

Met zijn motto ‘No Exuses, No Limits’ laat breakdancer en inspirator Redouan Ait Chitt je zien zien dat je zelf kunt bepalen waar je grenzen en limieten liggen. Dat je met wilskracht en vastberadenheid vooroordelen kunt doorbreken en je passie kunt ontwikkelen. Ook weet hij als oud-student Creative Business goed wat jij als student doormaakt. Een motivatieboost kun je altijd gebruiken, dus meld je aan en laat je inspireren!

Redouan werd geboren met medisch onverklaarbare misvormingen. Hij mist een onderbeen, een ellebooggewricht, een deel van zijn rechterarm en een aantal vingers. Maar hij heeft doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt. In 2014 werd hij tweede in Every Body Dance Now. Inmiddels is hij internationale breakdancer, een veelgevraagd spreker en heeft hij een eigen dansschool én theatershow. 

Erbij zijn? Meld je dan aan via iamredo.eventbrite.nl!