Den Haag,
11
maart
2022
|
17:19
Europe/Amsterdam

Business Studies organiseert Erasmus+ Blended Intensive Programme

internationale samenwerking BS-foto2.jpg

Inholland Den Haag is van 14 tot en met 18 maart het toneel van internationale samenwerking. Economische studenten en docenten uit Madrid, Zaragoza, Praag, Nantes, Katowice en Gent gaan samen met studenten en docenten van Inholland aan de slag met actuele thema’s uit de wereld van Banking & Finance.

De samenwerking tussen het Domein Business, Finance en Law en buitenlandse partnerinstellingen bestaat uit een online en offline deel en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Erasmus+ Blended Intensive Programme  'Sustainable Banking & Finance'.  

Een workshop Intercultural Communications en een Escape Room vormden in februari de start van een intensieve periode van online voorbereiding (zie foto) op het fysieke deel van het programma in Den Haag. Van 14 tot en met 18 maart ontmoeten de deelnemers elkaar voor het eerst in het echt en ligt de nadruk op het bij elkaar brengen van de onderzoeksresultaten, discussie en debat. Hiernaast staan workshops en gastlezingen van o.a. Triodos Bank en ING op het programma. 

De organisatie in Den Haag is in handen van onze collega's Luc Salemans, Twan Franken, Petra Hogendoorn-Schweighofer en vier tweedejaarsstudenten van Business Studies. Na twee jaar van reisbeperkingen kunnen de deelnemende studenten en docenten niet wachten om eindelijk af te reizen naar Den Haag! 

Wil je meer weten over Erasmus+ Blended Intensive Programmes en de subsidiemogelijkheden? Neem dan contact op met petra.hogendoorn@inholland.nl.