Alkmaar,
10
november
2020
|
12:00
Europe/Amsterdam

Collega's staan centraal in de serie #ditbenik

Dit ben ik: Jos van Dam, bouwmanager én docent

ditbenik_1_josvandam

Het zijn onze collega's die de succesfactor vormen voor kwalitatief goed, innovatief en inclusief onderwijs en onderzoek. Maar wie is de persoon áchter de collega? Dat laten wij in de videoserie #ditbenik zien. Elke maand vertelt een andere Inholland-collega zijn of haar verhaal. 

In deze aflevering vertelt docent Bouwkunde en Vastgoedmanagement Jos van Dam over zijn carrière als bouwmanager en de stap om zijn ervaring uit het werkveld toe te passen als docent bij Inholland. De wisselwerking tussen praktijk en docentschap omschrijft Jos als “twee niveaus van geluk”. Hij geniet er dan ook van om zijn kennis uit het werkveld te delen met studenten. Maar waar komt zijn ambitie vandaan om voor de klas te staan? En wat is het verhaal achter Jos de docent? Wat doet hij om te ontsnappen aan de waan van de dag? 


Werken bij Inholland 
Onze collega´s zijn sterke persoonlijkheden, die durven te staan voor wie ze zijn. En die weten dat ze élkaar nodig hebben, met ieder hun eigen drijfveren en kwaliteiten, om maatschappelijke vraagstukken op te lossen voor een duurzame, gezonde en creatieve samenleving. Daarom bieden wij bij Inholland een veilige en persoonlijke werkomgeving waarin iedere collega zich als uniek mens kan laten zien én horen. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil.

Meer informatie over Werken bij Inholland? Ga naar de site.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.