Diemen,
24
oktober
2019
|
12:07
Europe/Amsterdam

Dag van het onderwijs - de eerste workshops zijn bekend!

Ook benieuwd naar inspirerende verhalen en best practices van collega's? Kom op donderdag 14 november naar de Dag van het onderwijs in Diemen. De eerste workshops zijn bekend! Mis dit unieke evenement niet en meld je aan.

Studenten sneller, slimmer en beter laten studeren
Techniek, daar kunnen we vandaag de dag niet meer omheen. Dat is dan ook de reden dat we de ondersteunende rol van technologie in het onderwijs als één van de speerpunten in onze Kwaliteitsafspraak hebben opgenomen. Tijdens de dag van het onderwijs onderzoeken we hoe technologie kan helpen onze studenten sneler slimmer en beter te laten studeren. En dat zij zich ontwikkelen tot Inholland-professionals die durven te ondernemen en zichzelf blijven uitdagen. Hieronder een kleine greep uit de geplande workshops!

Toetsen en beoordelen van groepsprojecten
Veel van onze opleidingen hebben groepsprojecten opgenomen in hun onderwijs- en toetsprogramma. Het ontwerpen van toetsing van groepsprojecten is complex. Wat zijn gewenste leeropbrengsten en welke aspecten ga je toetsen: product, taakproces, (interdisciplinaire) samenwerking? Hoe erken je de individuele bijdragen in het groepswerk? Hoe benut je de verschillende informatiebronnen bij de beoordeling? Deze workshop van onderwijskundig adviseur Judith Revet geeft je (meer) inzicht in keuzes die gemaakt kunnen worden in de ontwerpfase en hoe je de kwaliteit van toetsing kunt waarborgen. Interesse in deze workshop? Lees je via Sharepoint alvast in!

Aan de slag met interactieve video's
Verpleegkunde-docent en onderzoeker Ybranda Koster weet alles over de didactische mogelijkheden van interactieve video in Moodle. In haar workshop ga je hier proactief mee aan de slag. Het materiaal kun je direct inzetten in je onderwijs!

Hoe integreer je de OER in Moodle?
Onze e-health-expert Rob Doms vertelt je in zijn workshop hoe je droge informatie uit de OER levendig en dynamisch kunt maken door deze te integreren met studiehandleidingen in Moodle.