Rotterdam,
10
november
2022
|
10:39
Europe/Amsterdam

Dag van het Onderwijs & Onderzoek - Belangrijke info over jouw deelname!

Samen Vooruit naar 2027

Samen Vooruit Lunch Diemen

Nog even en de Dag van het Onderwijs & Onderzoek gaat van start.  Hierbij delen we praktische informatie met je om er samen een geslaagde dag van te maken.

Heb jij het programma al gezien?   
Samen met docenten, onderzoekers, studenten en bestuurders wisselen we van gedachten, over hoe we de komende jaren als één Inholland samen vooruitgaan. Alle informatie over de sessies, sprekers, tijden en locaties waar je moet zijn, vind je hier.

Klik op de afbeelding om het programma te vergroten.

Klik op de afbeelding voor alle informatie over de sessies, sprekers, tijden en locaties.

Ik heb me al aangemeld voor het fysieke programma   
Heb jij je aangemeld en kom je naar Rotterdam naar de fysieke bijeenkomst? Mooi! We hebben je inmiddels ook een mail gestuurd met instructies! Om 12.30 kun je in de kantine aanschuiven voor een lunch. Vervolgens geven we om 13.30 uur op de Samen Vooruit Rotonde het startschot van de dag. Hier ontmoeten we elkaar en komt alles samen.  Vanaf daar kun je je aanmelden voor de inspiratiesessies en workshops.  Bij de Oplaadstations tank je bij met een hapje en een drankje, en tijdens Het Ommetje wandel je langs persoonlijke verhalen van collega’s en studenten. En wees alert: je kunt geflitst worden! Wil je toch liever online aansluiten? Geen probleem, vanaf 13.30 kun je aansluiten via de livestream (zie instructies hieronder).

Ik doe online mee   
Doe je online mee? Top! Op donderdag 10 november kun je vanaf 13.30 uur de opening volgen via de livestream. Voor de fysieke deelnemers is er om 13.45 uur een gezamenlijke activiteit, voor jou als online deelnemer is er dan 45 minuten pauze. Ideaal moment om te genieten van een speciale podcast, gemaakt door collega's Simone en Rudy.  De podcast duurt 8 minuten en is gemaakt om te luisteren tijdens een korte wandeling.     

Voor jou als online deelnemer is er een speciaal programma samengesteld met inspirerende workshops. Per ronde zijn er drie sessies die online te volgen zijn. In het overzicht zijn deze aangegeven met de locatie ‘Teams’. Alle informatie over de sessies, tijden en hoe je online kunt deelnemen vind je hier. De workshops beginnen om 14.30 uur.

Je kunt kiezen uit de volgende sessies:

 Ronde 1 - 14.30 - 15.15 uur

  • Samen Vooruit dialoogsessie: open gesprek over het Strategisch Plan 
    Lucas Rurup en Mieke van den Berg
    Teams link
  • Inspiratiesessie Organiseren in netwerken: wat het concept Teaming ons kan leren
    Hans van der Loo
    Teams link
  • Inspiratiesessie Praktijkgericht onderzoek & Inholland: onze plannen voor de toekomst
    Adinda van Gaalen
    Teams link

 Ronde 2 - 15.30 – 16.15 uur

  • Inspiratiesessie Living labs: a reality check!
    Janneke Vervloed en Nelleke van der Schee 
    Teams link
  • Een veilig leerklimaat: waarom ‘psychologische veiligheid’ onze randvoorwaarde is 
    Hans van der Loo
    Teams Link
  • Inclusiviteit doen we samen 
    Peter Scheffer, Machteld de Jong, Jacqueline Frederick en Arsjaad Imami 
    Teams Link

 

Genomineerden Docent &Onderzoeker van het Jaar 2022-2023

Uitreiking Wij Inholland awards: 16.30 uur
Of je nu fysiek aanwezig bent of online aansluit: dit wil je niet missen! Wie gaan er dit jaar naar huis met de awards voor de Docent van het Jaar en Onderzoeker van het Jaar?

Problemen met inloggen? Vragen?
Collega Marloes de Kaart (mail of via Teams) staat klaar om je te helpen bij problemen met inloggen, storingen tijdens de workshop, of eventuele vragen over het programma.