30
mei
2023
|
11:36
Europe/Amsterdam

Dit ben ik: Carla Deurholt, administratief ondersteuner én een doorzetter

Carla Deurholt

Carla houdt ervan creatief bezig te zijn, het liefste met zoveel mogelijk verschillende dingen. Ze gaat een priegelwerkje niet uit de weg en geeft niet op als het even niet lukt. Met diezelfde instelling beweegt Carla zich ’s ochtends in haar rolstoel door het drukke openbaar vervoer richting Hogeschool Inholland in Rotterdam. Hier werkt zij als administratief ondersteuner en haalt ze haar energie uit de afwisseling van haar werkzaamheden én heeft ze zich in een jaar tijd goed  weten te ontwikkelen.

Ontdek het verhaal van onze collega Carla Deurholt in een nieuwe #Ditbenik.

Vorig jaar kwam Carla via haar jobcoach in contact met Hogeschool Inholland. Op basis van de talenten van Carla en de behoefte aan administratieve ondersteuning bij Inholland Rotterdam is er voor haar een functie gecreëerd. Nicole van Dijk, adviseur banenafspraak en loopbaanadviseur en coach bij Hogeschool Inholland:  “We zijn blij met de komst van Carla en met de samenwerking met Jobstap. Teams krijgen er een zeer gemotiveerd teamlid bij en de nieuwe collega krijgt een duurzame mogelijkheid op de reguliere arbeidsmarkt. Zo creëren we ook meer diversiteit op de werkvloer.” 

“Toen ik bij Inholland kwam werken, kreeg ik meteen een werkbegeleider, dat ben ik vanuit andere banen niet gewend. Het is heel fijn dat je één aanspreekpunt hebt voor als je iets even niet weet.” Collega’s die vanuit het doelgroepenregister bij onze hogeschool komen werken, krijgen een werkbegeleider toegewezen, waar ze bij terecht kunnen voor werkinhoudelijke vragen. 

 

Zelfregie 
Carla heeft er al een hele reis en een flinke portie geduld op zitten als ze ’s ochtends aankomt op haar werk. In haar rolstoel vanuit huis met de metro, het wachten op de liften die ze moet pakken en de harde wind buiten maken het haar niet gemakkelijk. Maar Carla vindt het belangrijk om zelfstandig te zijn: “Ik wil niet afhankelijk zijn van anderen en dat ben ik wel als ik bijvoorbeeld met een taxibusje zou gaan.” Eenmaal aangekomen bij Hogeschool Inholland, weet Carla precies de weg. Ze heeft een pasje waarmee ze via de lift in de centrale hal komt. En gelukkig zijn er in het gebouw genoeg liften om ook op de verdiepingen te kunnen komen. Ze kiest zelf wanneer ze naar de hogeschool toe gaat, maar meestal werkt ze vanuit huis. “Het thuiswerken scheelt me veel reistijd en een hoop energie, ik heb via Teams contact met collega’s als ik vanuit huis werk en dat gaat prima.” 

Werkplezier 
Het leuke aan werken bij Inholland vindt Carla de variatie in werkzaamheden. Ze krijgt de mogelijkheid om met verschillende taken bezig te zijn en dat maakt het werk uitdagend. Onlangs heeft ze een cursus Outlook gedaan, om haar vaardigheden daarin te verbeteren. De mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen vindt Carla heel fijn en ze is voorlopig zeker nog niet uitgeleerd bij Inholland. 

Dit is Carla. Maar wie ben jij? Wij nodigen je uit om jezelf of een inspirerende collega op te geven voor een nieuwe video in de serie #ditbenik. Zo leren we elkaar beter kennen en leren we van elkaar. Opgeven doe je eenvoudig door te mailen naar werken@inholland.nl 

Ben jij ook trots op het werken bij Inholland? En wil je daarom het verhaal van Carla delen? Ga naar het LinkedIn- of Facebook-kanaal van Inholland, deel de post met de video en tag collega Carla Deurholt. 

Boilerplate

In de serie #ditbenik staan onze collega’s centraal. Sterke persoonlijkheden met eigen drijfveren en kwaliteiten. Samen stimuleren, activeren en ondersteunen we het ‘durven leren’ om jezelf te blijven ontwikkelen en vormen zo het rolmodel voor onze studenten: de toekomstige Inholland-professionals. Maak kennis met de persoon áchter de collega!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.