Rotterdam,
15
februari
2019
|
14:34
Europe/Amsterdam

Drukbezochte Go International Fair bij Inholland Rotterdam

Afgelopen dinsdagmiddag vond het Go International Fair plaats bij Hogeschool Inholland Rotterdam. Dit evenement wordt georganiseerd om studenten te motiveren een internationale dimensie aan een studie te geven. Verschillende opleidingen informeren met name eerstejaarsstudenten over mogelijkheden om een buitenlandervaring op te doen.

Leestijd + - 1 minuut

De middag bestond uit een informatiemarkt op de plaza en voorlichtingen in het auditorium. De voorlichtingen werden gegeven door het International Office in samenwerking met de WilWeg ambassadeur van Nuffic. Het International Office informeerde algemeen over de mogelijkheden rondom een studie of stage in het buitenland vanuit de hogeschool. De ambassadeur vertelde over zijn vele buitenlandervaringen. Zo kregen de studenten een beter beeld van wat een studie of stage in het buitenland inhoudt.

Daarnaast bezochten de studenten die zich nog in de oriëntatiefase bevinden de informatiemarkt. Externe stagebemiddelingsbureaus, landenstands van opleidingen en Nuffic waren van de partij om ze te voorzien van nodige informatie. Daarnaast waren twee gastdocenten aanwezig uit Rusland van de Inholland partneruniversiteit ‘State University of Management’. Met name studenten van de domeinen Creative Business en Business, Finance & Law bezochten massaal de Go International Fair.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.