Haarlem,
26
oktober
2021
|
09:33
Europe/Amsterdam

Een echte TikTok-held worden?

Kom naar de ICE Sessions op dinsdag 2 november!

Met ruim 732 miljoen maandelijks actieve gebruikers is TikTok een van de populairste social media-platformen van dit moment. Ook in Nederland zitten 1,7 miljoen gebruikers dagelijks op de app. Wat is het succes van TikTok? Hoe ziet de toekomst van de app eruit? Wat zijn de ingrediënten voor een viral? En hoe zit het met jouw privacy? Kom dinsdag 2 november naar de ICE Sessions bij Start Up Campus Haarlem.

Te gast zijn TikTok experts Tess Scholten en Britt Messing van For You AgencyMet hun agency helpen ze TikTok creators met het uitbouwen en personaliseren van hun socials en de connectie met bedrijven. Daarnaast helpen ze bedrijven en merken hun doelgroep te bereiken op TikTok. Ze weten dus als geen ander hoe je van jouw TikTok-account een succes kunt maken! 

Wat zijn de ICE Sessions?
De ICE Sessions vormen een reeks van shows waarin studenten van Hogeschool Inholland geïnspireerd worden en leren van professionals uit het werkveld. Het doel is om skills te leren die je niet opdoet tijdens je opleiding. Denk aan ondernemen, effectief communiceren, relaties opbouwen, netwerken, persoonlijk leiderschap, gezondheid, vitaliteit, time-management, personal branding, etc.

Meld je nu aan!
Tijdens de ICE Sessions is er volop ruimte voor jouw vragen. Wat wil jij weten van Tess en Britt? Meld je nu gratis aan via deze link en kom dinsdag 2 november naar Start Up Campus Haarlem bij Inholland Haarlem. Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes. De deuren gaan om 16.00 uur open en we beginnen om 16.30 uur. Deze sessies zijn voor studenten én medewerkers toegankelijk. 

Meld je gratis aan!

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Kas van der Eng
27
October
2021
Ik wil wel een tiktok-held worden! Ik maak regelmatig leuke tiktoks en wil wel vaker op de for you page komen, omdat ik meer mensen wil laten genieten van mijn tiktoks. Mijn tiktok is @k.vdeng, neem gerust een kijkje! M.v.g. Kas