Rotterdam,
12
maart
2024
|
11:19
Europe/Amsterdam

Facilitaire update #4 2023/2024

Samenvatting

In deze update lees je over de vernieuwde Foyer, de uitgifte van audiovisuele materialen en de plaatsing van de nieuwe koffiemachines. 

Vernieuwde Foyer
De afgelopen tijd heeft de Foyer (tussen Plaza en Auditorium) een uitgebreide renovatie ondergaan en ziet er nu stralend uit. Na een periode van zorgvuldige planning en hard werken, presenteren we met trots een geheel vernieuwde ruimte die klaar staat om onze gasten te verwelkomen. Van een eigentijds uiterlijk tot verbeterde faciliteiten. De vernieuwde Foyer belooft een omgeving te bieden voor kleinschalige borrels, maar ook voor een intieme lunch. Benieuwd hoe alles er nu uit ziet? Op dinsdag 19 maart is de heropening van de Foyer van 14.00 – 16.00 uur. Leuk als je een kijkje komt nemen!

Servicepunt

Uitgifte AVM 
Vanaf 1 maart verplaatsen we de plek waar we audiovisuele materialen (AVM) uitlenen aan studenten naar het Servicepunt op de begane grond. Dit zal dus niet meer bij het Meeting Point op de 4e etage worden gedaan. Wat wél bij het Meeting Point op de 4e etage blijft, zijn de uitgifte van bedrijfsmiddelen voor medewerkers en de ondersteuning bij het gebruik ervan. 

Nieuw koffieautomaat

Plaatsing nieuwe koffiemachines
Op 16 en 17 april worden de huidige koffiemachines omgewisseld voor nieuwe modellen. Dan gaat het nieuwe contract met Maas ook in. Deze machines zijn standaard uitgerust met twee soorten koffiebonen, twee soorten melk (waaronder een plantaardige variant) en een koud-water-tap. Wij hopen op een fijne nieuwe smaakbeleving!