Rotterdam,
30
september
2021
|
14:04
Europe/Amsterdam

Geld en schulden: niet een ver-van-mijn-bed-show

Vind je het lastig om je rekeningen op tijd te betalen? Of heb je zorgen over geld? Meld je dan aan voor de gastlezing Geld en Schulden op dinsdag 5 oktober in het auditorium van Inholland Rotterdam. Samen pakken we je problemen aan.

Het eerste evenement van studievereniging Novum is een feit! In samenwerking met de Kredietbank Rotterdam organiseert de vereniging een gastlezing om meer inzicht te geven in geld, schulden en studielening. Speciaal voor studenten van HBO-Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening. “Voorlichting over geld en schuld is belangrijk. Het is niet een ver-van-mijn-bed-show. Als je nu inzicht krijgt in je geld en in een lening in de toekomst is dat alleen maar fijn. Daarnaast is het ook goed voor je persoonlijke ontwikkeling”, aldus Damian Slobbe, student HBO-Rechten en voorzitter van SV Novum.

Voor dertig leden is het mogelijk om in de Foyer (naast het auditorium) aan te sluiten bij een ontbijt van Barista Café. Niet-leden kunnen tegen een vergoeding van 10 euro mee-eten. Doe jij een andere opleiding, maar wil je wel graag bij de gastlezing zijn? Stuur dan een mailtje naar SV Novum.

Gastlezing Geld en Schulden

Dinsdag 5 oktober 2021
Om 09.30 uur in het auditorium
Meld je aan!