Diemen,
06
november
2019
|
09:28
Europe/Amsterdam

Gratis masterclass VU-onderzoeker Nikki Lee bij master Leren en Innoveren

gs-ms-inholland69-1

Op 15 november vindt bij Inholland in Diemen de jaarlijkse werkveldconferentie van de master Leren en Innoveren plaats. Het thema is ‘Innoveren met impact’. Studenten van de master en alumni komen dan samen om inspirerende masterclasses te volgen en met elkaar in gesprek te gaan. Bij de masterclass van dr. Nikki Lee zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. De toegang is gratis, maar er is slechts een beperkt aantal extra plekken beschikbaar, dus geef je snel op!

Dr. Nikki Lee is post-doctoraal onderzoeker aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens de werkveldconferentie geeft zij in de ochtend een masterclass die gratis toegankelijk is. Je krijgt dan een introductie in neuropsychologie en neuromythen in relatie tot het onderwijs. 

Praktische informatie
Tijd: 09.30-12.00 uur
Locatie: Hogeschool Inholland Diemen, Wildenborch 6, 1112 XB Diemen
Aanmelden via: ingeborg.jansen@inholland.nl

Volgende masterclasses
Een belangrijk onderdeel van de master Leren en Innoveren zijn de masterclasses. Vanaf dit studiejaar zijn deze niet alleen meer voor studenten toegankelijk, andere belangstellenden zijn ook welkom. De masterclasses worden gegeven door interessante sprekers, van binnen en buiten Hogeschool Inholland. De master Leren en Innoveren streeft ernaar een kennisinstituut te zijn waar we verantwoordelijkheid nemen voor elkaars organisatievraagstukken en bijdragen aan innovatieve oplossingen. Daarbij past het om de masterclasses open te stellen voor andere belangstellenden. De onderwerpen zijn namelijk zeer relevant voor het werkveld.

Voor de komende masterclasses kun je je al aanmelden:

  • 29 november 2019, Den Haag: dr. Kelly Beekman, lector onderwijsexcellentie HZ University of Applied Sciences – inleiding over het onderwerp ‘effectief leren door formatief toetsen’.
  • 10 januari 2020, Diemen: prof. dr. Martin Valcke, hoogleraar Universiteit Gent – introductie in het ontwerpen van leeromgevingen ter ondersteuning van verschillende soorten leerprocessen, waaronder ook aandacht voor de inzet van ICT.

Aanmelden via: ingeborg.jansen@inholland.nl.