Haarlem,
12
maart
2018
|
15:20
Europe/Amsterdam

Hackers gezocht!

InHack 2018: aanmelden kan nog tot uiterlijk 17 maart

InHack2018

Lees jij sneller computercodes dan een boek? Ben jij innovatief, een kei met de computer en loopt jouw hoofd over van de creatieve, digitale mogelijkheden? Dan ben jij natuurlijk donderdag 22 maart van de partij bij InHack 2018; een Tech Hackathon georganiseerd door eerstejaarsstudenten Information Technology van Inholland Haarlem bij Start Up Campus Haarlem. Aanmelden kan nog tot 17 maart.

Alle studenten van Inholland, of je nu een ervaren codekraker bent of nog maar net komt kijken in de digitale wereld, mogen meedoen aan deze voor het eerst georganiseerde hacking marathon. Het doel? Met je team de beste website, app, game of Raspberry Pi / Arduino project ontwikkelen. En dat in slechts één dag tijd. Is het een uitdaging? Ja. Is het leuk? Ja!

Hoe ziet de dag eruit?
Na twee interessante presentaties van de sponsoren (Abercrow en Podictive) ga je serieus met jouw team aan de slag. Tien uur lang coderen, programmeren, hacken, ontwikkelen, designen en bouwen. Om half acht ’s avonds moet je klaar zijn, dan presenteren alle teams hun ideeën aan elkaar en aan de vakkundige jury. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 08.30 - 08.45 uur: Registratie
  • 08.45 - 09.30 uur: Intro en sponsors
  • 09.30 - 19.30 uur: Hackathon (coderen)
  • 19.30 - 20.30 uur: Presentaties
  • 20.30 - 21.30 uur: Jurering en prijsuitreiking

Aanmelden
Vooraf aanmelden is verplicht en kan nog tot 17 maart via InHack. Er is slechts plaats voor een gelimiteerd aantal teams, dus wees er snel bij. Heb je geen team maar wil je wel graag meedoen? Dat kan. Geef het aan op het aanmeldformulier, dan brengen wij je in contact met andere team-zoekenden. Wil je meer weten over InHack? Op de website kan je nog veel meer informatie vinden.