26
mei
2021
|
08:53
Europe/Amsterdam

Help jij ons bij het werven van nieuwe, ‘diverse’ collega's?

voorkeur 1

Wist je dat 60% van onze toekomstige collega's een baan vindt via zijn of haar persoonlijke of professionele netwerk?* Dat betekent dat ook jij een rol kunt spelen bij het aantrekken van toekomstige collega’s met persoonlijk leiderschap, lef en innovatiekracht voor onze hogeschool. Lees hieronder hoe jij hieraan kunt bijdragen! 

Medewerkerstevredenheid en collega werft collega 
We zijn als hogeschool erg blij met de uitkomst van het medewerkersonderzoek (2020). Onze deelnemende collega's beoordelen onze hogeschool als werkgever met een 7,6 en we ontvingen een 7,9 voor het aanbevelen van onze hogeschool aan vrienden, kennissen en familie. Deze trots is van grote waarde bij het aantrekken van een nieuwe, maar ook diverse groep van collega’s. De komende tijd ontwikkelen we dan ook een actief programma hierop, samen met collega's van Communicatie & Human Resources en hopelijk ook met jouw hulp!

Ambassadeurschap op LinkedIn 
Zijn er openstaande vacatures in jouw team? Dan ontvang je wellicht af en toe van je teamleider een verzoek om de link naar de vacature en bijbehorende afbeelding te plaatsen op jouw persoonlijke LinkedIn-pagina.

Steek jouw persoonlijke LinkedIn-pagina in een Inholland jasje 
Ook hebben we speciaal voor jou als Inholland-ambassadeur LinkedIn-headers beschikbaar gesteld via ons communicatieportaal op Iris. Hiermee kun je jouw persoonlijke LinkedIn-profiel een upgrade geven en laten zien dat je trotse Inholland-collega bent! Dat ziet er zo uit:  

Download hier jouw nieuwe LinkedIn-header.

Ambitie 2022: een werkgever om trots op te zijn 
In ons instellingsplan hebben we de ambitie uitgesproken om in 2022 tot een van de beste onderwijswerkgevers te behoren. Dat betekent dat we een aantrekkelijke werkgever willen zijn waar nieuwe collega's graag komen werken. Maar ook een werkgever waar jij trots op bent en wilt blíjven werken. Dit jaar ontwikkelen we onder andere een vernieuwde werkgeverscampagne, die jij als Inholland-collega eind dit jaar uiteraard als eerste te zien krijgt.   

Volg jij onze ontwikkelingen via Iris?  

Heb je vragen? 
Heb je de smaak te pakken en wil je jouw rol als Inholland-ambassadeur nog meer invulling geven? Denk aan deelname aan onze toekomstige interviews, foto- of videoshoots. Stuur dan een mail naar werken@inholland.nl. CHR-collega's Joyce van Neden en Meggy van Nieuwburg (advies strategisch werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie) beantwoorden jouw vragen graag.  

*Onderzoek CHR in samenwerking met onderzoeksbureau Customer Revolution, 2020