Haarlem,
16
oktober
2023
|
14:57
Europe/Amsterdam

Het Grote Inholland Kerstgala: een magische avond in een nieuw jasje!

Studieverenigingen Inholland Haarlem organiseren weer een fantastisch Kerstgala voor studenten

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken - Het Grote Inholland Kerstgala in Patronaat Haarlem voor alle studenten van Inholland Haarlem! Samen met de studieverenigingen en -organisaties van Inholland Haarlem, waaronder Creatrix Populus, Lepidoptera, MoveMental, Personalia, Röntgenius, Virplaca, Voluptuaria, Negotium Novum, Studentsucces Centrum en studentenkroeg 't Gildt bereiden we ons voor op een onvergetelijke editie van dit feestelijke evenement, en dit keer in een gloednieuw jasje. Wanneer? Op donderdag 14 december van 21.00 – 4.00 uur en zorg ervoor dat je erbij bent!

Terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn, werken we hard aan een gevarieerde line-up van artiesten. Ons doel is om zowel opkomend talent als ervaren artiesten te laten schitteren op Het Inholland Kerstgala. De namen van de artiesten blijven nog even geheim, maar houd zeker onze social media-kanalen in de gaten voor meer informatie. En geniet van exclusieve foto's en video's om alvast in de feeststemming te komen! Volg ons op @hetinhollandkerstgala.

Dit jaar hebben we een bijzondere dresscode voor jullie in petto: Gala met een vleugje Kerst! Hoe meer Kerst, hoe beter! Het belooft anders te zijn dan voorgaande jaren, dus laat je creativiteit de vrije loop en verschijn in stijl.

Maar dat is nog niet alles! Onze getalenteerde designer en Sportkunde-student, Tygo Roos, heeft de handen uit de mouwen gestoken om een nieuw en uniek logo te creëren voor Het Inholland Kerstgala. Het logo bestaat uit zeven witte symbolen die de initialen van Het Inholland Kerstgala weergeven. Deze zeven symbolen vormen samen een sneeuwvlok én vertegenwoordigen de studieverenigingen en -organisaties hier in Haarlem.

Bestel snel je tickets!
Naast het spetterende nieuwe logo, introduceren we ook een gloednieuwe website. Hierop vinden jullie alle informatie over Het Inholland Kerstgala op 14 december. Van kaartverkoop tot de aftermovie, van veelgestelde vragen tot contactinformatie - je vindt het allemaal op www.hetinhollandkerstgala.nl. Dus bestel maar snel je ticket!

Ons productieteam en alle studieverenigingen en -organisaties van Inholland Haarlem werken hard om ervoor te zorgen dat deze editie van Het Inholland Kerstgala een onvergetelijke ervaring wordt! Blijf op de hoogte, want we zullen binnenkort weer van ons laten horen.

Met feestelijke groeten, 

Het Productieteam van Het Inholland Kerstgala & alle studieverenigingen en -organisaties van Inholland Haarlem

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Jasper
08
November
2023
How much does the ticket for the event cost?
Patrick
08
November
2023
Hi Jasper,

You can buy a ticket on this website https://inholland-kerstgala.weticket.com/