Haarlem,
20
december
2018
|
18:00
Europe/Amsterdam

In memoriam: Atie van der Starren

Soms is het moeilijk woorden te vinden omdat woorden gewoonweg maar woorden zijn. Niet onverwacht maar daarom niet minder verdrietig ontvingen wij het bericht dat Atie thuis is overleden.  

Atie was al een tijdje ongeneeslijk ziek maar dat weerhield haar de afgelopen maanden niet om de binding met werk vast te houden. Tot bijna het laatste moment werkte zij met een grote mate van betrokkenheid aan haar werkzaamheden. Daarnaast was Atie voor ons op CHR onze vraagbaak en een fijne lieve collega met veel humor en een heerlijk aanstekelijke lach. Haar loyaliteit, inzet, kennis, betrokkenheid en gulle lach gaan we enorm missen. 

In I0.08 te Haarlem hebben wij voor haar een gedenkplek ingericht. Hier kun je een moment nemen om afscheid te nemen en eventueel een persoonlijke boodschap achter te laten. Dat kan vanaf vrijdag 21 december 2018 tot en met dinsdag 8 januari 2019. 

Reacties 1 - 4 (4)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Judith Persad (ex collga)
28
February
2019
Lieve gekke Atie
Je bent er niet meer....was ff stil ervan toen ik het net hoorde. Je was n fyne gekke collega waar ik vreselyk mee kon lachen. Je was n leuk mens. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte met het verlies.
Roos
21
December
2018
Ach lieve Atie, wat heb ik leuk met je samengewerkt bij HRM. Je was een ongelofelijke harde werker en bracht ook veel humor met je mee. Je bent nog veel te jong om te gaan. Dag lieverd, rust zacht.
Dick Schrama
21
December
2018
Hier past een traan.
Ik heb Atie leren kennen als een uiterst deskundige en kritische persoonlijkheid, die met haar bescheiden houding steeds de basis legde voor een goed inhoudelijk gesprek.
Laten wij haar voorbeeld proberen te volgen.
Marga Duin
21
December
2018
Inderdaad, het is moeilijk om woorden te vinden. Ook in Diemen wordt Atie gemist. We hebben ongelofelijk veel met haar gelachen. En intussen gewoon keihard werken! Zo jammer dat dit moest gebeuren.