Diemen,
20
augustus
2020
|
17:02
Europe/Amsterdam

In memoriam Fanny Heeg-Schaafsma

Fanny Heeg-Schaafsma

Op woensdag 19 augustus bereikte ons het intens verdrietige bericht dat onze oud-collega Fanny Heeg-Schaafsma plotseling is overleden. Fanny is bijna twaalf jaar in dienst geweest van de hogeschool bij de Inholland Service Organisatie in Diemen. Sinds 1 april jongstleden had zij een nieuwe baan gevonden bij de Gooise Scholen Federatie. Er was daarna nog veel contact tussen Fanny en collega’s.

Fanny heeft zich in al die jaren bij Inholland ingezet op alle terreinen van het facilitaire werkveld. De laatste tijd hield zij zich hoofdzakelijk bezig met de specialisatie veiligheid en BHV. Wat Fanny vooral kenmerkte was haar tomeloze inzet, behulpzaamheid en vasthoudendheid. Ze had enorm veel kennis van zaken en ging heel nauwkeurig te werk. Ze is een mentor geweest voor veel nieuwe collega’s bij facilitair en bood altijd een luisterend oor voor het persoonlijke verhaal van collega’s. Wij zullen Fanny enorm missen en wensen haar familie heel veel sterkte met het verwerken van dit onverwachte verlies.

Wil je een kaart sturen naar de familie van Fanny? Dat kan via het Servicepunt Diemen.

Wij hebben een herdenkingsruimte ingericht in X0-05. Daar ligt ook een condoleanceboek.

Collega’s van Inholland Service Organisatie Amsterdam/Diemen

Reacties 1 - 17 (17)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Mark Elsinga
31
August
2020
Beste familie en vrienden van Fanny,

Wat een vreselijk bericht en niet te bevatten.
Fanny was zeer deskundig, klantgericht en ondernam altijd snel actie. Zij kon ook de gebruikers wijzen op hun verantwoordelijkheid als gebruiker van alle faciliteiten die Inholland bood. Dan was ze streng!

Heel veel sterkte voor eenieder die haar lief heeft.

Mark Elsinga
Maartje
31
August
2020
Wat een verdrietig bericht, waar ik van schrik. Ik wens de nabestaande veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd met het verlies van Fanny.
Jeannet
28
August
2020
Fanny ,
wat een verdriet voor de nabestaanden. Zon lieve , attente vrouw!!!
Warm......


sterkte
jeannet
Nicolette Bakhuisen
26
August
2020
Wat verdrietig, dit bericht. Ik ken Fanny als een fijne, deskundige en vriendelijke collega. Veel sterkte voor haar familie en vrienden.
Philippa Collin
26
August
2020
Dearest Fanny, you lovely, funny, kind and helpful colleague. When I heard we had lost you I went out into my garden and picked a bunch of flowers in your memory. When evening came, Abdulkadir and I sat outside and made a little alter with a candle and your flowers to gently and sadly bid you farewell. Yet still it's hard to believe. We shall go on missing you Fanny but must slowly learn to let you go. Godspeed!
Nynke Moens
24
August
2020
Fanny, wat zal jij gemist worden! Zo'n sprankelend mens, altijd een vrolijk woord, zo goed in je werk! Wat een verlies. Ik wens jouw familie en vrienden heel erg veel sterkte en ik wens jou helemaal niets meer, zo licht als een veertje ben je nu; voor altijd een zonnestraal!
Maria Hunfeld
24
August
2020
Beste familie van Fanny,
Gecondoleerd. Woorden schieten tekort. Ze was zeer servicegericht en vol enthousiasme gaf ze zo nu en dan een jazzdansles aan de belangstellende collega's. Helaas verliet Fanny de hogeschool om haar carrière dichter bij huis voort te mogen zetten. Dat ze er niet meer is is moeilijk te aanvaarden. Heel veel sterkte dit verlies een plek te geven.
Henriëtte Visser
24
August
2020
Fanny,

Je gaf ons je liefde, bezorgdheid en trouw.
Wij hebben genoten van de jaren met jou.
Wij weten dat het jou goed heeft gedaan
maar wij zullen je missen bij het verder gaan.

Henriëtte
Ligia Carbin
23
August
2020
Verschrikkelijk nieuws en nauwelijks te bevatten! Als oud-collega bewaar ik hele mooie herinneringen aan Fanny! Behulpzaam, vriendelijk & Goedlachs.
Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte & kracht bij dit verlies van hun dierbare.
Groet,
Ligia Carbin
oud-collega
Grietje Mellema-Kuijk
22
August
2020
Lieve ex-collega’s van Inholland, gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies...
In maart was ik nog bij haar afscheidsreceptie van Inholland, nu nemen we voorgoed afscheid van haar. Ongelooflijk verdrietig!
Ik heb een enorm mooie tijd met Fanny gehad bij Inholland en we zijn altijd vriendinnen gebleven. Ik ga haar enorm missen. Dag lieve ‘Truus’
Reuben Wijnberg
22
August
2020
Lieve collega's van Fanny,

Wat een ontzettend verdrietig en ongelovelijk bericht. Ik wens haar familie en jullie directe oud-collega's veel sterkte toe bij het verwerken van haar overlijden.

Ik heb altijd erg fijn met Fanny samengewekt. Haar zorgvuldigheid, humor en warmte staan me heel erg goed bij. Dit zal een enorme schok zijn voor jullie directe oud-collega's. Ik wens jullie veel sterkte en (zo nodig professionele) steun toe bij het verwerken van dit verlies, ook omdat dit soms onverwacht ook oude trauma's naar boven haalt.

Hartelijke groeten,
Reuben Wijnberg
Teamleider Leisure & Events Management
Wouter Verveen
21
August
2020
Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik heb altijd fijn met haar gewerkt en gelachen. Ze was ook iemand die in de bloei van haar leven stond. Diep triest. Sterkte voor haar gezin en iedereen.

Groet,
Wouter Verveen
Oud collega
Yvonne Brouwer
21
August
2020
Stil omdat ik de juiste woorden niet kan vinden om te zeggen wat ik voel.
Petra Boerlage
21
August
2020
lieve collega's, diep getroffen door dit intens droevig bericht wil ik jullie condoleren en sterkte wensen met het overlijden van Fanny.
Adrie Oosterom
21
August
2020
Beste collega's van ISO Amsterdam/Diemen,

Heel veel sterkte gewenst met dit onverwachte verlies. Ik heb Fanny zelf niet gekend, maar weet uit ervaring wat een impact een dergelijke gebeurtenis kan zijn.

Hartelijke groet,
Adrie Oosterom
Ashraf Mansour
21
August
2020
Geen ziel weet wat het morgen zal winnen, en geen ziel weet in welk grond en tijd het zal sterven.We behoren God toe en tot Hem zullen we terugkeren. Fanny je bent niet meer daar maar wij zullen je nooit vergeten en we gaan je echt missen. Ik condoleer haar Famile en ik condoleer ons als colleges van Fanny. van harte gecondoleerd.
Janny de Groot
20
August
2020
Lieve Fanny ben echt geschrokken dat jij bent overleden ik vond jou een fantastische collega die inderdaad altijd klaar stond voor iedereen.
Pas geleden afscheid van je genomen omdat je aan een nieuwe baan ging begonnen.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik je zal missen