Den Haag,
05
april
2018
|
13:40
Europe/Amsterdam

In memoriam: Hennie van Puffelen

Waarom al dat vechten
Waarom al die pijn
Je wilde niet weg
Je wilde bij ons zijn
Je wilde nog graag verder
Maar verloor dit gevecht

Verdrietig was het bericht dat onze zeer gewaardeerde collega Hennie van Puffelen, facilitair medewerker bij het Servicepunt van Inholland Den Haag, op 2 april 2018 is overleden.

Nog maar kort geleden kreeg Hennie te horen dat hij kanker had. Hij heeft er alles aan gedaan om deze strijd te overwinnen, wat helaas niet zo heeft mogen zijn.

Hennie was een heel betrokken collega, die met veel inzet en vol overgave zijn werk deed en voor iedereen klaarstond. Veel mensen zullen Hennie kennen als onze ‘runner’. Waren er storingen aan de AVM-middelen, dan werden deze door Hennie wel opgelost. Kreeg je de beamer niet aan de praat of de kopieermachine werkte niet, Hennie stond klaar. De vernieuwing van de geluidsapparatuur in het Auditorium, is mede door Hennie geworden zoals deze nu is. Ook de open dagen waren voor hem gesneden koek.

Maar gezelligheid met zijn collega’s vond Hennie ook belangrijk. Lunchen moest een feestje zijn, op woensdag een visje halen of lekkere broodjes halen in de Theresiastraat.

Ook privé was Hennie altijd bezig. Als hij het over zijn vakanties had naar de Verenigde Staten, kon hij uren vertellen. Samen met zijn vrouw, zus en zwager maakte hij mooie reizen. Vissen was tevens een passie van hem, en dan vooral met zijn visvrienden.

We zullen Hennie erg missen en wensen zijn vrouw Marja en zoon Elroy heel veel sterkte toe.

Condoleance en herdenkingsbijeenkomst
Collega’s die behoefte hebben om bij Hennie’s overlijden stil te staan kunnen gebruik maken van de stilteruimte (1.126) op de 1e etage, waar tevens een condoleanceboek ligt waar je je herinnering aan Hennie kunt achterlaten. Op dinsdag 17 april 2018 vindt er in de Mauritszaal vanaf 15.00 uur een herdenkingsbijeenkomst plaats waarbij we Hennie samen met Marja, Elroy en familie zullen herdenken. Iedereen die daar behoefte aan heeft is van harte welkom. 

Reacties 1 - 5 (5)
Bedankt voor uw bericht.
Nynke
09
April
2018
Oh nee wat een vreselijk nieuws. Heel veel sterkte voor zijn familie, vrienden en collega's. Jullie zullen hem vast heel erg missen.
Ed Loeffen
09
April
2018
Ik lees het net, ik schrik hier ook van. Ik heb met Hennie samengewerkt in Den Haag en heb hem ervaren als een betrokken en aimabele man. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden en de collega's in Den Haag!
Wil van Norden
06
April
2018
Het overlijden van Hennie, een collega van een andere locatie, raakte mij behoorlijk. Ook al zagen we elkaar niet veel en was de afstand groot toch wil ik meegeven dat ook op andere locaties geschokt gereageerd word op het overlijden van Hennie. Ik wens de familie veel sterkte toe in deze zware perioden
Jos Haver
06
April
2018
Familie en dierbaren gecondoleerd en veel sterkte toegewenst de komende periode.

Jos Haver
ATZ - Diemen/Amsterdam/Alkmaar
Patty
06
April
2018
Jeetje, ik schrik hiervan.
Heel veel sterkte voor al Hennie's dierbaren.
Koester alle mooie herinneringen.
Patty, MEM Rotterdam