Haarlem,
14
juli
2022
|
13:03
Europe/Amsterdam

In memoriam: Rory Tiemens

Rory Tiemens

Afgelopen maandag bereikte ons het afgrijselijke bericht dat onze zeer gewaardeerde student, Rory Tiemens, op zondagochtend 10 juli door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen.

Rory begon zijn opleiding Business Studies bij Inholland Alkmaar in 2019. Hij was dit schooljaar in zijn derde jaar van Business Studies in Haarlem gaan studeren om zich te specialiseren in het logistieke vakgebied. Hij had net zijn stage bij de Koninklijke Marine met succes afgerond.

We herinneren ons Rory als een teamspeler, doorzetter en uiterst ambitieus. Hij was bijvoorbeeld bezig om naast zijn opleiding Business Studies ook nog de opleiding Finance & Control te gaan volgen. Hij beet zich vast in opdrachten totdat ze tot een oplossing waren gebracht. En daar kreeg hij zijn studiegenoten in mee.

We wensen Rory’s familie en vrienden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit immense verlies.

In Haarlem hebben we de ruimte I1-05 en in Alkmaar A2-19 ingericht als condoleancekamer ter nagedachtenis aan Rory.

Opleidingsteam en management van BFL bij Inholland Haarlem en Inholland Alkmaar

Reacties 1 - 6 (6)
Bedankt voor uw bericht.
Marle de Gruyter
28
July
2022
Rory Tiemens was voor mij een bekende vanuit de familie. Een vriend van mijn neefje.
Ik heb het privilege gehad om met hem planet texel te mogen uitvoeren.

Ik herinner me Rory als een zachtaardig en timide type. Hij was gedreven en zeer bereid om alles wat hij onderhanden nam goed uit te voeren.

Het nieuws van zijn dood schokt mij enorm. En wil van het moment gebruik maken om mijn condolances uit te spreken naar zijn familie.

Slaap zacht knul. Je taak in deze wereld is volbracht.
Max Post
20
July
2022
2 jaar terug heb ik samen met Rory meegedaan aan het project Planet Texel. Ik heb fijne herinneringen aan onze samenwerking. En ookal vondt hij de presentatie vooraf nogal spannend, hij ging ervoor en gaf een prachtige presentatie. Daarnaast was Rory ook een erg chille gozer. Ik schrok daarom ook erg van dit bericht. Hierbij wens ik zijn ouders, familie en nabestaanden veel sterkte toe
Ted van der Klaauw
20
July
2022
Twee jaar geleden deed Rory mee met Planet Texel. Het begin helaas online, maar de eindpresentaties waren fysiek op Texel. Daar steeg Rory boven zichzelf uit door een goede pitch neer te zetten. Het idee van zijn team om de mobiliteit op Texel te verduurzamen werd door de jury als beste beoordeeld. Wat een onwerkelijk bericht dat Rory er niet meer is. Ik wens zijn familie, vrienden en medestudenten veel sterkte toe.
Sarah
15
July
2022
Veel te jong.. ik wens de nabestaanden veel kracht.
Arthur
15
July
2022
Een gitzwart einde van ons schooljaar. Heel veel sterkte, collega's, studenten, vrienden, familie, ouders en broer en zus van Rory.
Nahied
14
July
2022
dit is een verschrikelijk bericht. ontzettend erg voor zijn ouders. wens zijn ouders, vrienden, familie en de klasgenoten heel veel sterkte. ik leef met jullie mee.