Amsterdam,
21
april
2022
|
14:28
Europe/Amsterdam

In memoriam: Sophie Voors, student Verpleegkunde

Zeer bedroefd zijn wij over het nieuws dat op maandag 18 april jongstleden onze student Sophie Voors na een lange dappere strijd is overleden.

Sophie is drie jaar student Verpleegkunde in Amsterdam geweest. We kenden Sophie als een hardwerkende en serieuze student met een heel groot hart voor haar zorgvragers. Met haar mooie persoonlijkheid heeft ze ook onze harten veroverd. We gaan haar enorm missen.

In de afgelopen jaren zijn er vele hoogte- maar ook dieptepunten geweest voor Sophie. Ondanks alle tegenspoed bleef ze positief en keek ze naar de mogelijkheden. Gelukkig hebben we samen met haar en haar familie altijd een weg kunnen vinden waarop ze door kon gaan met de opleiding. Maar haar droom om kinderverpleegkundige te worden is nu helaas vervlogen. Wat een gemis voor ons en de zorgsector!

We zijn blij dat we afgelopen zomer speciaal voor Sophie, in het bijzijn van haar familie en vrienden, een mooie propedeuse-uitreiking mochten organiseren. We hebben haar in het zonnetje gezet en alle herinneringen van de afgelopen jaren met een lach en een traan gedeeld. Dit mooie moment werd mede mogelijk gemaakt doordat Sophie altijd open en goed kon praten over haar grote strijd, haar situatie en hoe zij zich daarbij voelde.

We wensen de familie en vrienden van Sophie veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies. 

Team en studenten Verpleegkunde, Amsterdam

Bericht achterlaten

Op de vijfde etage van Inholland Amsterdam is er vanaf vrijdag 22 april een ruimte ingericht waar je een bericht voor de naasten van Sophie kunt achterlaten. 

Indien je contact wilt opnemen met de opleiding, stuur dan je bericht naar afke.dappers@inholland.nl of laat hieronder een bericht achter.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Marije Deutekom
21
April
2022
Wat een groot verlies en wat een mooi en liefdevol bericht. Heel veel sterkte aan de opleiding (medewerkers en studenten) en uiteraard aan de familie en vrienden.

Gecondoleerd en veel sterkte, Marije