19
mei
2021
|
14:49
Europe/Amsterdam

InCollab is klaar voor de toekomst

En op zoek naar jou!

We bieden een unieke kans om praktijkervaring op te doen, te netwerken, skills te ontwikkelen en heel veel kennis op te doen op meerdere vakgebieden! InCollab is op zoek naar nieuwe professionele student-consultants voor semester 1 en 2 van (aankomend) studiejaar 2021-2022. Ben jij een student van het domein Business, Finance and Law? Klinkt een stage bij het leukste leerwerkbedrijf van Inholland als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

Hoe ziet een dag eruit?
Vraagstukken van ondernemers, brainstormsessies, workshops, meetings… iedere dag bij InCollab is anders! Je werkt met studenten van verschillende opleidingen aan kleine en grote vraagstukken van ondernemers. Beheers jij dé expertise die belangrijk is voor het vraagstuk? Dan word je teamcaptain. Of je doet als collega mee aan de brainstormsessies en werkt in teamverband aan een oplossing. Op deze manier verbreed jij je kennis op diverse vakgebieden en leer je iedere dag weer iets nieuws, dat je meteen toepast in de praktijk.


Een afdeling runnen
Los van de ondernemersvraagstukken zijn er zoals bij alle organisaties verschillende afdelingen. Voor het leiden van de afdelingen zijn Product Owners nodig. Denk hierbij aan Management & Beleid, Marketing, HRM en Finance. Van het verbeteren van processen tot het maken van content voor sociale media. Bij InCollab werk je als student samen aan jouw bedrijf. Stilzitten is geen optie.


Werken aan je skills
Het gaat bij InCollab niet alleen om praktijkervaring en het verbreden van kennis. Het is ook belangrijk om te werken aan the 21st Century Skills. Zo werk je aan je creatieve denkvermogen door deel te nemen aan brainstormsessies, je ICT-basisvaardigheden door te werken met een totaal nieuw systeem en leer je kritisch te denken bij de vraagstukken. Zodra je na InCollab je vleugels uitslaat, heb jij de praktijkervaring én benodigde vaardigheden, die een werkgever graag terugziet in een werknemer. Een win-winsituatie voor jou en je toekomstige werkgever!


Wat doen we nog meer?
Ons netwerk wordt steeds groter en InCollab krijgt betekenis voor steeds meer dan alleen de ondernemers. Zo hebben wij kortgeleden een (online) creatieve workshop georganiseerd voor tweedejaarsstudenten die daarmee een prijs konden winnen bij een ondernemer. Tijdens Open Dagen zijn we aanwezig om InCollab te promoten. Verder zijn we op de radio geweest voor helpdesk MKB Rotterdam Rijnmond Helpt en hebben we sinds kort een samenwerking met het ROC Amsterdam/Amstelveen.

Boilerplate

Wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen. Wij zijn er klaar voor, maar kunnen dit natuurlijk niet alleen. Ben jij op zoek naar een stageplek? Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan het leukste leerwerkbedrijf van Inholland? Vind je het niet erg om vanuit huis te werken en wil je grotendeels je eigen werktijden bepalen? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen? Mail dan naar incollab@inholland.nl