Amsterdam, Diemen,
21
december
2022
|
16:29
Europe/Amsterdam

Ingebruikname pont fietsers en voetgangers Amsterdamse Sluisbuurt

Betere bereikbaarheid nieuwbouw Inholland Amsterdam

Onze toekomstige locatie in de Amsterdamse Sluisbuurt is vanaf 9 januari 2023 nóg sneller en beter te bereiken. Een nieuwe pont brengt fietsers en voetgangers van Zeeburgereiland naar Sporenburg en terug.

De pont vaart sowieso de komende zeven jaar van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur en vertrekt aan beide kanten elke twintig minuten. Wil je meer weten over deze tijdelijke pontverbinding? Bekijk dan dit nieuwsbericht van de gemeente Amsterdam.

Fiets en ov
In 2024 verhuizen bijna alle opleidingen van Inholland Amsterdam en Diemen naar de Amsterdamse Sluisbuurt, een nieuwe wijk op Zeeburgereiland. Ons toekomstige gebouw zal goed bereikbaar zijn met de fiets en het ov.

Om nu al een beeld te krijgen hoe de reis naar de Sluisbuurt er straks uitziet, kun je onderstaande plattegrond bekijken. Daarop staan de belangrijkste knooppunten in Amsterdam met de lijnverbindingen naar de Sluisbuurt en reistijden erbij. Wil je meer te weten komen over de reistijd van deur tot deur? Check dan de reisinformatie van het GVB via de QR-code op de kaart. Zo weet je alvast waar je aan toe bent.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.