Den Haag,
03
juni
2021
|
15:15
Europe/Amsterdam

Jaaroverzicht 2020: grote stappen in een bijzonder jaar

Met 2020 heeft Hogeschool Inholland een bijzonder jaar achter de rug. Met name door corona, waardoor we ons onderwijs ineens op een andere manier moesten aanbieden. Tegelijkertijd hebben we ook grote stappen gezet om onze plannen te verwezenlijken, zoals verwoord in onze Kwaliteitsafspraak. Mooie voorbeelden van projecten en activiteiten vind je in het vandaag verschenen Jaaroverzicht 2020.

Met onze Kwaliteitsafspraak, die we hebben gemaakt met de minister van Onderwijs, hebben we als hogeschool aanvullende middelen (geld) beschikbaar om een extra impuls te geven aan de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek, zodat we ons onderwijs kunnen intensiveren.

In dit jaaroverzicht zie je hoe we dat doen langs de vier lijnen; beroepsproducten, activerend onderwijs, leergemeenschappen en hoe we technologie slimmer inzetten. Zoals het Studentsucces Centrum, wat studenten doen in fieldlabs en hoe onze lector Nynke Bos het onderwijs helpt om technologie beter in te zetten.

Allemaal voorbeelden van mooie projecten en activiteiten waarmee studenten zich nog beter kunnen ontwikkelen tot de professionals van morgen.

Het digitale Jaaroverzicht 2020 verschijnt tegelijkertijd met het officiële jaarverslag 2020.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.