Amsterdam/Diemen/Rotterdam,
18
februari
2021
|
07:20
Europe/Amsterdam

Jimi de Groot en Anouk de Vos CommLaude-talenten van 2021

Adformatie presenteert lijst met veelbelovende communicatiestudenten

Als ‘bevlogen multitalent met een duidelijke visie op het vak’ en ‘allounder met een jaloersmakend arbeidsethos’ staan (oud-)communicatiestudenten Jimi de Groot en Anouk de Vos trots op de lijst met 15 ‘veelbelovende communicatiestudenten’ van AdFormatie. Deze Inhollanders mogen zich dan ook CommLaude-talenten van 2021 noemen!

Jaarlijks vraagt vakblad Adformatie hogescholen het talent te delen van hun communicatieopleidingen, op op basis daarvan deze erelijst van talenten te maken. “Fantastisch al die nieuwe talenten! Het geeft eens temeer aan dat de communicatiewereld nog steeds als een positieve uitdaging wordt gezien door jongeren”, aldus het vakblad.

Anouk de Vos
Anouk de Vos doet de Associate degree Crossmediale Communicatie in Diemen en heeft met Av Media Agency haar eigen bedrijfje. Ook verzorgt ze bij Studentsucces Centrum van Inholland workshops en trainingen op het gebied van studentwelzijn en studievaardigheden.Docenten typeren Anouk als een allround talent met een jaloersmakend arbeidsethos, aldus Adformatie. Ze deed mee aan projecten voor onder andere Sail Amsterdam, AT5 en het Rijksmuseum. “Inmiddels heeft ze erg veel kennis en ervaring met de socials, kent de mogelijkheden van de digitale platformen om samenwerken op afstand te organiseren.”

Jimi de Groot
Multitalent Jimi is volgens zijn docenten een fervent copywriter, concepter, fotograaf en meer. “Op de opleiding Communicatie bij Hogeschool Inholland overtrof hij jarenlang de verwachtingen met zijn concepten en producten voor zijn curriculum en als wervingsambassadeur van de opleiding.”

Zijn scriptie voor de SKVR, het instituut dat kunstcursussen aanbiedt, scoorde met 8,1 hoge ogen. En voor zijn verdediging kreeg hij zelfs een 10! “Hij verdiepte zich, met de nieuwste inzichten uit de gedragspsychologie, in de vraag hoe het deelnemers hun ervaringen kan laten delen. Zijn doel is merken te maken die de wereld veranderen en aansluiten op de moderne cultuur.” Inmiddels werkt Jimi bij het Rotterdams reclamebureau Nijgh als copywriter en concepter.

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Frank
19
February
2021
Gefeliciteerd Jimi en Anouk, fantastisch dat jullie zijn genomineerd! Jimi, misschien ook leuk om hier eens naar te kijken? https://www.inholland.nl/over-inholland/werken-bij-inholland/communicatieadviseur-pers-social-media
Marion smit
19
February
2021
Wat goed... het zit in Jimi en komt er nu uit. Een actieve positieve inzet van deze jongen zorgt voor enthousiasme in zijn omgeving. Fijn hem als docent te hebben mogen begeleiden. Veel belovend.