Amsterdam,
01
juli
2021
|
09:38
Europe/Amsterdam

Loop mee met Inholland tijdens de Pride Walk 2021!

Bij Hogeschool Inholland is iedereen welkom en mag je zijn wie je wilt zijn. Dat willen we aan al onze (toekomstige) studenten en collega’s laten zien. Daarom lopen we op 7 augustus mee met de Pride Walk in Amsterdam, de jaarlijkse demonstratie voor gelijke rechten van de wereldwijde regenboogcommunity. Doe ook mee en meld je aan!

Vanwege corona ziet de Pride in Amsterdam er dit jaar iets anders uit. De botenparade gaat niet door, maar de Pride Walk wel. En natuurlijk zijn wij erbij! De demonstratie en de Pride Walk beginnen om 12:00 en duren tot 16:00 uur.

Support de LGBTQIA+ community en laat je stem horen voor diversiteit en inclusiviteit tijdens de Pride Walk. Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 14 juli.

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Vera Habers
01
July
2021
Supermooi dat INholland kleur bekend. Kan er vanwege vakantie niet bij zijn maar hopelijk een volgende keer wel
Rich Loen
01
July
2021
GEWELDIG!

Heel sterk dat Inholland hier een standpunt over inneemt, want als wij als Inholland niks zeggen, zeggen wij uiteraard ook wat. Mooie regenboog Inholland shirts. Zou top zijn als alle werknemers die zouden kunnen kopen, wellicht als kleine (financiele) ondersteuning voor de LGBTQIA community. Maar ook zeker om deze trots te dragen en om onze positie voor gelijkheid uit te stralen.