Haarlem,
31
augustus
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Maak werk van je gezondheid tijdens de Vitaliteitsdag op jouw locatie!

Voetbal

Hoe ga je om met stress? Wil je meer weten over gezond eten? Kun je meer bewegen tijdens je werk? Ga dinsdag 4 oktober met collega’s van je locatie aan de slag om antwoord te krijgen op deze vragen. We zijn in de afrondingsfase om workshops en activiteiten op touw te zetten. Heb je een leuk idee? Draag dan nog tot uiterlijk vrijdag 2 september actief bij aan een leuk en laagdrempelig programma op jouw locatie!

De inspirerende activiteiten die we organiseren zijn geïnspireerd op de profilerende Inholland-thema’s duurzaam, gezond en creatief. De activiteiten gaan over wat je zelf kunt doen om gezond te zijn en te blijven en te onderzoeken hoe het staat met je stresslevel. Tijdens de workshops krijg je tips om gezond te slapen en te eten en te bewegen. Ook gaan we tijdens deze dag met elkaar in gesprek over het onderwerp vitaliteit. De resultaten hiervan gebruiken we om een nieuw Inholland-vitaliteitsprogramma te ontwikkelen.

Op de locatie Rotterdam staat vitaliteit overigens niet alleen 4 oktober hoog op de agenda. Volgende week ontvangen alle collega’s van Inholland Rotterdam een uitgebreid vitaliteitsprogramma waaraan zij mee kunnen doen.

Geef de Vitaliteitsdag zelf vorm
Wil jij meedoen en een inspirerende activiteit organiseren? Mail dan naar Agnita Souman (agnita.souman@inholland.nl) of Petra Boerlage (petra.boerlage@inholland.nl).

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.