Den Haag,
08
januari
2024
|
10:26
Europe/Amsterdam

Kom naar de nieuwjaarsbijeenkomst en neem je beker mee!

Altijd elkaar versterken, ook in 2024

2024

Op maandag 8 en dinsdag 9 januari luiden we met elkaar het nieuwe jaar in tijdens de nieuwjaarsbijeenkomsten. We ontmoeten elkaar en kijken met een frisse blik vooruit naar hoe we elkaar in 2024 versterken. Ook reiken we voor de vijfde keer de Wij Inholland award uit aan de beste ondersteuner! Mede namens het college van bestuur en de vestigingsdirecteuren nodigen we je alvast uit om samen op 2024 te proosten. Laat je ons weten of je erbij bent? Meld je aan!

Neem je beker mee!
Als kerstgeschenk heb je een beker van ons gekregen met ons motto ‘Altijd elkaar versterken’. Vergeet deze niet mee te nemen, we hebben namelijk een verrassende actie bedacht!

Samen de schouders eronder 
“Altijd elkaar versterken” is het thema tijdens de nieuwjaarsbijeenkomsten. Vanzelfsprekend, het is immers niet zomaar een uitspraak; het is ons mantra en zit in ons DNA. Hoe groot de opgave ook is: bij Inholland durven we uitdagingen aan te gaan. We zetten samen de schouders eronder om het verschil te maken in het onderwijs, de beroepspraktijk en in de samenleving. ​

Hoe maken wij als Inholland het verschil? 
Tijdens de bijeenkomsten gaan collega’s, vestigingsdirecteuren en het college van bestuur met elkaar in gesprek. Hoe en waar maken wij als Inholland het verschil? En onze studenten? En hoe kan jij, óók in 2024, bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten en aan de gezamenlijke ambities van de hogeschool?​ Denk er alvast over na!

Patricia Bax, algemeen teamondersteuner bij HBO-Rechten

Ondersteuner van het jaar
Wie ook het verschil maken zijn onze collega’s van de stafdiensten, die zich dagelijks inzetten om bij te dragen aan zo goed mogelijk onderwijs en onderzoek. Elke dag weer zorgen ze samen met docenten dat lessen op rolletjes lopen en dat studenten kunnen rekenen op goede dienstverlening. Zoals ieder jaar reiken we daarom de Wij Inholland award uit voor de Ondersteuner van het jaar 2024! Dit gebeurt op onze locatie in Den Haag. Wie volgt Patricia Bax op als winnaar?

Hieronder het overzicht van de nieuwjaarsbijeenkomsten, per locatie, per dag. In het formulier kun je aangeven waar je aan wilt sluiten. Meld je alvast aan!

Overzicht nieuwjaarsbijeenkomsten per locatie, per dag:

DatumLocatieTijdLocatie
8 janAlkmaar9.00–10.30u Restaurant
8 janHaarlem11.30–13.00u Lounge
8 janAmsterdam (OZW)14.00–15.30uRestaurant
8 janDiemen16.00–17.30uLiving Lab
    
9 janRotterdam11.30-13.00uPlaza
9 janDelft14.00-15.30uRestaurant 
9 janDen Haag16.00–17.30uMauritszaal