Haarlem,
24
februari
2020
|
13:40
Europe/Amsterdam

Meld je aan voor Personal Branding bij SUCH

poster-personal-branding

Speciaal voor studenten en medewerkers van Inholland Haarlem organiseert de Start Up Campus Haarlem (SUCH) van 3 maart tot en met 24 maart het programma Personal Branding. Na vier bijeenkomsten weet je precies op welke manier jij je onderscheidt in de ‘markt’ en toch jezelf blijft.

De wens om een aanvullend programma aan te bieden kwam naar voren uit gesprekken met studenten en docenten. Zij zochten een leuke en laagdrempelige manier om te werken aan hun persoonlijke groei. Hierbij dachten zij aan zelfreflectie, het vergroten van vertrouwen in persoonlijke presentatie en ondernemend durven zijn in gesprekken met bijvoorbeeld een werkgever.

Workshops
Het programma bij SUCH bestaat uit vier workshops. Elke workshop heeft een ander thema. In de eerste workshop leer je jezelf kennen met al je krachten en beperkingen. Na de tweede workshop weet je precies op welke manier je jezelf het beste profileert en toch dichtbij jezelf blijft. In de derde en vierde workshop gaat het over online presentatie (storytelling en social media) en offline presentatie. Want je moet toch echt zélf het gesprek voeren om jezelf te verkopen.

Trainers
De workshops worden gegeven door professionele, interessante trainers. Rolf Schrama neemt de eerste workshop voor zijn rekening. Hij is ex-paralympiër, econoom en tegenwoordig veelgevraagd spreker. De tweede trainer is Ellen van Zanten, een echte merkenbouwer. Zij heeft het bestsellerboek The 1 Page Business Strategy geschreven en werkt dagelijks aan bekende merken als Albert Heijn, KLM en Endemol.

De online- en offline presentatie skills worden getraind door de Haarlemmers Dennis Cup, oprichter van Haerlems Bodem, en Rube van Tienen, oprichter van PresentatiePro.

Aanmelden
Voor dit speciale programma zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar. Meld je nu aan via deze link.