Haarlem,
08
december
2020
|
12:00
Europe/Amsterdam

Miranda van Dam, reisexpert én docent

‘Als docent ben je een coach die de reis van een student mag begeleiden’

Miranda van Dam

Het zijn onze collega's die de succesfactor vormen voor kwalitatief goed, innovatief en inclusief onderwijs en onderzoek. Maar wie is de persoon áchter de collega? Dat laten wij in de videoserie #ditbenik zien. Elke maand vertelt een andere Inholland-collega zijn of haar verhaal.

Deze maand is Miranda van Dam hoofdpersoon in de serie. Miranda begon haar carrière in de toeristische sector en geeft inmiddels tien jaar les bij de opleiding Tourism Management. Studenten begeleiden bij hun reis van ontwikkeling tijdens de studie geeft haar energie. De ervaringen die ze zelf heeft opgedaan in de toerismebranche zet ze dagelijks in om studenten klaar te stomen voor een toekomst in het toerisme. Ontdek haar verhaal in deze aflevering van de serie #ditbenik.


Werken bij Inholland
Onze collega´s zijn sterke persoonlijkheden, die durven te staan voor wie ze zijn. En die weten dat ze élkaar nodig hebben, met ieder hun eigen drijfveren en kwaliteiten, om maatschappelijke vraagstukken op te lossen voor een duurzame, gezonde en creatieve samenleving. Daarom bieden wij bij Inholland een veilige en persoonlijke werkomgeving waarin iedere collega zich als uniek mens kan laten zien én horen. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil.

Meer informatie over Werken bij Inholland? Ga naar de site.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.