Diemen,
09
februari
2021
|
15:00
Europe/Amsterdam

Dit ben ik: Elles van Asseldonk, creator én docent

‘Teaching is learning things twice’

Werkenbij_Inholland_ditbenik_EllesvanAsseldonk

Het zijn onze collega's die de succesfactor vormen voor kwalitatief goed, innovatief en inclusief onderwijs en onderzoek. Maar wie is de persoon áchter de collega? Dat laten wij in de videoserie #ditbenik zien. Elke maand vertelt een andere Inholland-collega zijn of haar verhaal. 

Deze maand: Elles van Asseldonk. Met haar internationale achtergrond, nieuwsgierigheid en creativiteit zet zij onze studenten van Business Innovation in hun kracht. Zij ziet zichzelf als coach en facilitator van studenten die al vol ervaring naar de les komen: “Als je daar voor open staat, creëer je synergie en leer je van elkaar. Je stimuleert studenten nieuwsgierig te zijn, kritisch te denken en creatief te zijn. Zo vinden ze hun eigen kennis, stemgeluid, motivatie en ontwikkelen zij hun eigen kijk op de wereld”. 

Ontdek haar verhaal in deze #ditbenik-aflevering. 

Werken bij Inholland 
Onze collega´s zijn sterke persoonlijkheden, die durven te staan voor wie ze zijn. En die weten dat ze élkaar nodig hebben, met ieder hun eigen drijfveren en kwaliteiten, om maatschappelijke vraagstukken op te lossen voor een duurzame, gezonde en creatieve samenleving. Daarom bieden wij bij Inholland een veilige en persoonlijke werkomgeving waarin iedere collega zich als uniek mens kan laten zien én horen. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil.  

Meer informatie over Werken bij Inholland? Ga naar de site

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.