05
februari
2024
|
10:15
Europe/Amsterdam

Nieuws over de Inholland pabo

Verzamelen, verrijken en produceren van leermaterialen

InHolland_2969

Aanstaande donderdag vindt de zesde ontwerpdag plaats. Dit keer reizen we af naar Dordrecht. De waves staan dan voor de laatste keer centraal, de volgende ontwerpdagen richten zich op het  verzamelen, verrijken en produceren van leermaterialen. We werken met een boodschappenlijst. Hiermee verzamelen we al het moois wat er op de locaties is wat we goed kunnen gebruiken volgend jaar. Daarnaast verzamelen we natuurlijk ook bij de praktijk. Is het er niet of voldoet het nog niet voldoende aan de standaarden dan gaan we de materialen verrijken of zelfs produceren. De green rooms staan tot onze beschikking alsmede Moodle experts die ons wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn.

Wist je dat:

 • Studenten onderdeel zijn van de ontwerpteams en ze al vier van de vijf dagen mee ontwerpen? 
  Dit zo bevalt, dat er is besloten om hen nog meer dagen betaald aan te laten sluiten als dit voor hen en hun studievoortgang haalbaar is.
 • Er diverse collega’s druk bezig zijn met de organisatie voor volgend jaar wanneer we fase 3 (120 ec’s) gaan ontwerpen. Ook hier ontwerpdagen zullen plaatsvinden waarvoor vacatures uitgezet gaan worden.
 • Het blindevlekkenteam al voor de 3de keer bij elkaar gekomen is en daar vrijmoedige gesproken wordt over de ontwikkelingen rondom de Inholland pabo. Ondanks dat er niet altijd direct een 
  bevredigend antwoord kan worden gegeven op vragen het wel mooie gesprekken zijn die 
  informatie oplevert waar het procesteam zo goed als het kan op inspeelt. 
 • Het digitaal portfolio de aandacht heeft en prioriteit krijgt van vele verschillende collega´s op 
  verschillende lagen. 

Veel informatie op de Moodle omgeving en in de routekaart staat. Tip: Blok wat tijd om er echt voor te gaan zitten en gebruik het forum voor vragen die je nog hebt of kom naar de spreekuren die 
ingepland staan. 

Voel je vrij om in te bellen en je vraag te stellen
Dinsdag 6 februari tussen 13.00 en 14.00 uur:         Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
Woensdag 14 februari tussen 13.00 en 14.00 uur: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
Maandag 26 februari tussen 11.30 en 12.30u:         Klik hier om deel te nemen aan de vergadering