Haarlem,
08
oktober
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Ondernemen doe je bij SUCH Haarlem

Schrijf je nu in voor het Persoonlijk Leiderschap- en Start Up Programma

Zit ondernemen in jouw bloed? Heb jij als droom om een eigen bedrijf te runnen? Jouw sterke punten verder ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor het Persoonlijk Leiderschaps- en Start Up Programma van Start Up Campus Haarlem. Beide programma’s starten in oktober.

Persoonlijk Leiderschapsprogramma
Alle studenten van Inholland Haarlem kunnen aan het programma deelnemen. Het is speciaal opgezet voor studenten die graag een onderneming willen beginnen, maar nog niet precies weten hoe ze dat moeten vormgeven. In vijf sessies ga je op zoek naar je passies, inspiratie en advies voor een eigen onderneming en een reflectie. Sportkunde-student Joran Hoek is enthousiast over zijn deelname: "SUCH heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de workshops heb ik helder gekregen hoe ik mijn kwaliteiten en talenten kan inzetten voor mijn onderneming."  

Start Up Programma
Oud-deelnemer Nick de Goeij: "Doe werk dat je leuk vindt, bouw een leven waarvan je houdt en verbind jezelf met mensen die je inspireren. SUCH is een opstap voor het ondernemerschap en leiderschap van de toekomst." In een traject van acht bijeenkomsten zet je je eigen onderneming op. Je krijgt persoonlijke begeleiding en volgt diverse trainingen van ervaren ondernemers en coaches. Bovendien leer je andere ambitieuze studentondernemers kennen van verschillende opleidingen. Je bouwt een professioneel netwerk op en je komt in contact met mogelijke investeerders.

Start Up Campus Haarlem
De Start Up Campus Haarlem (SUCH) is een ontmoetingsplek binnen Inholland Haarlem waar studenten, docenten, ondernemers en overheid samen komen om te ondernemen. SUCH biedt twee programma’s aan voor studenten die gedurende hun studie in zichzelf willen investeren en zich willen ontwikkelen tot ondernemers. Daarnaast biedt SUCH persoonlijke coaching en regelmatig terugkerende activiteiten aan als: netwerkbijeenkomsten, inspiratiesessies, hackethons, ondernemerschapsdagen, -lunches en -borrels.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Fouad
09
October
2018
Hoi, Ik ben een student bij Inholland in Diemen en vraag me af hoe dit programma in elkaar zit en wat ik me erbij moet voorstellen. Is het zo dat je alle workshops moet bijwonen of dat je bij jullie terecht komt als je vragen hebt en is het ook mogelijk om een paar workshops bij te wonen?

Met vriendelijke groet,

Fouad
Daan Stet
09
October
2018
Dag Fouad, ik heb je vraag doorgestuurd naar de Startup Campus (ditte.degraaff@inholland.nl)