Haarlem,
06
november
2019
|
15:54
Europe/Amsterdam

Ondernemerschap, iets voor jou?

DnmxNvqWwAE0Oy3

Loop je rond met een fantastisch idee? Neem je wel eens een risico of ben je een creatieve netwerker? Dan schuilt er in jou misschien wel een ondernemer en organiseren wij op maandag 11 november van 16.00 tot 18.00 uur in de Start Up Campus Haarlem de gratis workshop Ondernemerschap speciaal voor jou!

Tijdens deze workshop gaat Bart Jenezon, oprichter en chief inspiration officer van 1nspiring Company  jou helpen bij het ontwikkelen van ideeën naar werkelijkheid. Met behulp van een zelf ontworpen ‘hands on’ tool verkrijg je inzicht in welke stappen je daarvoor moet zetten.

Na de introductie gaan we je meer vertellen over ondernemerschap in het algemeen. Ondernemen hoeft niet altijd te betekenen dat je als zelfstandige een eigen bedrijf hebt: je kunt ook ondernemend actief zijn als adviseur die anderen helpt of als intrapreneur die binnen een organisatie ondernemerschap en ondernemend denken centraal stelt.

Deze workshop helpt je om erachter te komen of ondernemerschap iets voor jou is en hoe je dat dan verder concreet kunt maken. De bijeenkomst belooft 100% inspirerend te zijn en een eyeopener, maar alleen als jij deelneemt! Meld je nu aan: er zijn slechts twintig plekken beschikbaar.

Waarschuwing!
Deze sessie kan het begin zijn van jouw eigen onderneming! Hierna start er, bij voldoende animo, een startup-programma waarin je in enkele weken van idee naar businessplan wordt begeleid door professionals.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.