Rotterdam,
20
juni
2019
|
10:07
Europe/Amsterdam

Organiseer jij een evenement tijdens Rotterdam Pride?

Wij kunnen een handje helpen!

Rotterdam Pride zoekt hulp! Wil jij met jouw inzet de organisatie steunen voor meer zichtbaarheid en een nog leukere programmering? Meld jouw evenement dan aan en draag bij aan een inclusieve samenleving waarin iedereen zich welkom en veilig mag voelen. Ongeacht sekse, seksuele voorkeur, culturele achtergrond, genderidentiteit of leeftijd.

Op zondag 22 september kleuren de straten van Rotterdam een week lang alle kleuren van de regenboog om de vrijheid van seksuele, gender, sekse en culturele diversiteit te vieren. Met elkaar wordt Rotterdam Pride gemaakt, dus zoekt de organisatie hulp. Lijkt het jou leuk om in de Pride-week een LHBTQIA+ evenement te organiseren? Bedenk dan wat je wil organiseren en meld je aan.

Een expositie, talkshow, pop-up act, modeshow, regenboog karaoke: het kan allemaal! Als je jouw evenement vóór dinsdag 16 juli aanmeldt, wordt deze gratis in het programmaboekje, op Facebook én op de website van Rotterdam Pride geplaatst. Na 16 juli sluit de inschrijving voor het programmaboekje. Wel komt jouw evenement dan op Facebook en op de website.

Meld jouw evenement hier aan!

Heb jij een leuk evenement bedacht en meld je je aan bij Rotterdam Pride? Laat het ons dan ook weten door uiterlijk maandag 8 juli te mailen naar plint010@inholland.nl. Het leukste evenement helpen wij namens Inholland Rotterdam bij de uitvoering!